Bladwijzers

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Alternatieve namen: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's vernietigende spel van Rainbow Six Siege.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege-spel is een tactische shooter, de speler waarin de hoofdpersoon handelt. Het werd onderdeel van de Rainbow Six-serie en, meer recent na de bètatests van september tot november, werd het beschikbaar voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege-download van 1. 12. 2015.

Er zit geen specifieke geschiedenis in en het belangrijkste doel tijdens missies is om meer voorwerpen te vernietigen. Dit is waar de gameplay op is gebouwd, maar hoe dit gebeurt is indrukwekkend met realisme. Als je, rekening houdend met de fysieke wetten, één muur meerdere keren op één plek ondermijnt en terugkeert naar dit opgeslagen moment in het spel, zal het altijd op verschillende manieren vallen, zoals in het leven gebeurt.

Op rekening van de ontwikkelaar Ubisoft Montreal zijn er veel uitstekende spelproducten die imponeren met een harmonieuze combinatie van alle parameters. Afbeeldingen, achtergrond en muziek, bedieningsmethode en gebruiksvriendelijk menu veroorzaken geen klachten. Download Tom Clancy's Rainbow Six Siege, bovendien is het mogelijk, niet alleen voor Windows, er zijn versies voor het spelen op de PlayStation 4, maar ook voor One Xbox.

kenmerken van het meest verpletterende spel.

De strijd tegen terroristen is het voornaamste probleem geworden dat vele landen treft. Toonaangevende staten hebben anti-terroristische eenheden gecreëerd die daadkrachtig, harmonieus en dapper handelen. We kunnen niet zonder rekruten doen, maar de belangrijkste hoop wordt gelegd op eenheden waarin er vier mensen zijn met elk unieke vaardigheden en taken. Als rekruten niet goed uitgerust zijn, zijn de soldaten in de gespecialiseerde detachementen bewapend met unieke apparaten die dienen voor verdedigings- en aanvalsacties.

B eliteteam bestaat uit vertegenwoordigers van over de hele wereld:

 • Amerikaanse SWAT
 • British SAS
 • Duitse GSG9
 • Frans GIGN
 • Russische Spetsnaz

. Deze soldaten hebben geen gelijke in de omstandigheden van open of gesloten ruimte. Ze dringen gebouwen binnen, zijn onoverwinnelijk in close-combat, worden ter plaatse getraind om acties te coördineren en objecten stormenderhand te nemen. Ze gebruiken de omgeving met maximaal voordeel. Nadat je de rol van bescherming hebt gekozen, verander je de ruimte in een betrouwbaar fort met behulp van beschikbare items en in de groep van de aanval overwin obstakels. Voel je vrij om te breken en te verpletteren. Wie heeft de hoofdingang nodig, wanneer je hem overal kunt slaan om door een muur, vloer of plafond te komen. Soms is dit de enige kans om een ​​bestemming te bereiken, waardoor de overwinning dichterbij komt.

Als je Tom Clancy's Rainbow Six Siege speelt op een pc, werk je samen met spelers om deel te nemen aan online gevechten. Je wacht op grootschalige operaties van PVP en PVE, en als je een succesvolle tactiek kiest, zal het vijandelijke team kapot zijn. Bots in de speelruimte zullen zelfs meer zijn dan echte spelers, en om hen te bestrijden, een ideale strategie ontwikkelen.

systeemvereisten.

Ubisoft biedt het Rainbow Six Siege van Tom Clancy een winstgevende aanbeveling om naast het spel een handleiding te kopen en te krijgen met een gedetailleerde beschrijving van alle operaties, unieke wapeningskleuren, kaarten en zelfs de belangrijkste vijandelijke troepen. Dit zal je helpen het spel grondig te bestuderen, je voor te bereiden op alle verrassingen en met succes operaties uit te voeren.

Disc Clancy's Rainbow Six Het beleg werd gemakkelijk opgezet en opgestart, we hebben behoorlijk democratische systeemvereisten nodig:

 • OS: Windows 8. 7-1-10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • -processor: Intel Core i5-2500K of AMD FX-8120 acht-core (3. 3 GHz (aanbevolen), 2. 6 GHz (minimum))
 • Videokaart: Nvidia GeForce GTX 670 of AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2GB)
 • Geluidsapparaat: compatibiliteit met DirectX 9. 0c
 • Plaats: 10 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more