Bladwijzers

Rambov

Alternatieve namen: Rambam

Om te beginnen met het spelen van het spel online Rambov moet Rambov registratie passeren. Het bestaat uit verschillende items en duurt slechts een paar minuten

1) om een ​​teken naam verzinnen.

2) Voer het wachtwoord in.

3) bepaalt uw e-mail.

4) om uw geslacht en geboortedatum te geven.

5) voldoen aan de regels en wetten van het spel.

Registreer Rambov voltooien! Welkom terug!

Online game Rambov geen specifieke patronen van tekens. Met het oog op het bereiken van de doelstelling, beroep en vaardigheden vormen een perfecte combinatie. U kunt een geworden

Bekwame vakman;

Onverschrokken krijger;

Krachtige magician;

Lucky onderzoeker;

Treasure hunter;

Eerbiedwaardige handelaar.

Meesters van de mijnbouw en industrie middelen. Ze produceren ook een verscheidenheid aan items en hebben meer dan tweehonderd ambachtelijke materialen.

Soldiers te gaan door duizenden locaties waar ze zullen wachten op de monsters. Ze zouden waardevolle trofeeën, die in verschillende veldslagen vechttechnieken produceren.

Magee zal een heleboel nieuwe spreuken en bevoegdheden om alle elementen onder de knie te bestuderen.

Explorers biedt een verscheidenheid aan werk zoektocht, exploratie in de verste uithoeken van de spelwereld, maar ook zoeken naar nieuwe bodemschatten.

Treasure Seekers te leren over hun avonturen met mysterieuze runen, zie beelden van draken. In het labyrint van verborgen vinden ze unieke items.

Handelaren hebben hun eigen winkels, zal bouwen en verhuren het huis. Daarnaast zijn handelaren kopen en verkopen van middelen, en jachttrofeeën.

Rambov online spel - het is een unieke wereld van magie en mechanica. Dit eiland, verloren in de oceanen niet volledig konden passeren zelfs de grootste en meest ervaren soldaten.

In vele delen van het eiland nog niet eens eerder gegaan. Al deze valleien met bossen, bergen en kusten, diepe ondergrondse grotten, die de duisternis niet verdrijven zelfs het helderste licht van de lantaarn, is niet onderzocht tot het einde. Niemand weet hoe bloeddorstige monsters en afschuwelijke ondoden winnen - hier kunt u vertrouwen op magie en slagkracht.

Speel het spel online Rambov ongelooflijk spannend. Voor elke taak die u zal loon ontvangen. Met dode dieren vallen ook diverse waardevolle trofeeën: huiden van zeldzame dieren, reptielen en walgelijk huid veren. Als je geluk hebt, bent u een van de belangrijkste trofeeën heeft benige platen gegraveerd met magische runen.

Rambov online is beladen niet alleen gevaar. Als je goed speelt Rambov, zal je een hoop begraven schat te vinden, vol met nuttige en zeer zeldzame items.

Op de set van deposito gedolven edelstenen, erts, fragmenten van kristallen, hout, geneeskrachtige wortels en kruiden.

Het eiland heeft nog ontdekt worden in de stad van ondergrondse grotten en de diepe oceaan. Als u wilt verkennen en ontdekkingen, dan zult u vooral genieten van het spelen in Rambov. Immers, de droom van iedere onderzoeker is Greyford stad - veel mensen willen hun weg te vinden in deze mysterieuze plek. Volgens geruchten Greyford - de enige stad waar de inheemse bevolking nog steeds leeft.

Rambov online spel biedt u een breed scala aan mogelijkheden. U kunt uw huis of huur geliefd in elke stad of wijk te bouwen. Zich vestigen in het huis, kunt u een winkel, waar het zal worden verwerkt en gewonnen middelen om een ​​verscheidenheid aan producten te produceren uit ze te openen. U kunt uw eigen wapens, armor, magische elixers en decoraties. Geproduceerd dingen die je kunt voortdurend verbeteren. Ook alles wat je in de studio hebt gemaakt, kunt u te verkopen in uw winkel of huren op de markt.

Als je niet geïnteresseerd bent in militaire activiteiten of houden niet van hard werken, kunt u genieten van het uitvoeren van quests die ambulante handelaren geven. Het doen van deze quests zal je reputatie te verhogen. Hoe hoger het vermogen, de buitengewone eigenschappen van de items die kunnen worden gekocht van deze handelaren.

Doe mee met het spel Rambov - een stap die je dichter bij de prachtige avontuur te wachten in deze fantastische wereld zal brengen. Hier vind je de beste van de beste te worden!

 

Rambov online registratie