Favorieten

Rappelz

Alternatieve namen: Rappelz, spel rappelz, rappelz online, rappelz online

Rappelz online - dit is een nieuwe fantasy game, die de Koreaanse fabrikant gemaakt NFLAVOR . Voor het gebruik van het spel niet hoeven te betalen, als Rappelz Online gebaseerd op het principe van « gratis spelen » dat wil zeggen, de maandelijkse vergoeding van het spel ontbreekt.

Voor een of andere manier en grata in het spel Rappelz Online , is het noodzakelijk dat de volgende minimale systeemeisen voldoen:

· OS : Windows XP / SP 2 of [_2_ ] Windows Vista

· Processor - AMD / Intel 2GHz

· 512 MB RAM voor [ _2_] Windows XP of 1024 MB voor Windows Vista [ _2_]

· 128 Mb videokaart;

· DirectX 9. 0c.

Hier zijn een aantal mogelijke nadelen te spelen zonder problemen, de makers raden aan de volgende eisen:

· OS: Windows XP / Vista;

· Processor - Pentium-IV 3. 0GHz of AMD Athlon X2 5000 +;

· Nieuwste generatie grafische kaarten met 256 Mb of hoger;

· 1024 Mb RAM

· DirectX 9. 0c.

Wilt u ook toegang tot internet hebben.

Om het spel te starten, moet u worden uitgevoerd p egistratsiya spel Rappelz . Om dit te doen, voert u de volgende stappen:

· Eigenlijk Registreer Rappelz profiel. Hier moet u uw e-mail adres (die de gebruikersnaam in het spel zal zijn), wachtwoord in te voeren, lees en accepteer de voorwaarden voor het gebruik van het spel,

· Vervolgens moet je de game client downloaden, kan het direct worden gedaan op de site. Om spelen Rappelz, vereist ongeveer 2. 1 GB vrije schijfruimte. Na Rappelz spel online download, hoeft u alleen maar de setup-bestand lopen . Exe in de map waar het spel is gedownload. Op deze Rappelz Online registratie eindigt en we kunnen overgaan tot het spel.

EN gras Rappelz heeft een hoog niveau van graphics. Landschappen en getrokken in detail, tot in het kleinste detail zozeer zelfs dat sommige objecten kunnen uren naar kijken en gewoon personages willen aanraken. Opgemerkt soundtrack van het spel. Voortdurend afspelen van muziek creëert de juiste sfeer, meer dompelen spelers in de magische wereld.

Rappelz online game waarin er drie unieke races

· Maagd;

· Asura;

· Guy.

Guy - it eerstgeborene inwoners sprookjesachtige wereld. Ze hebben een diepe kennis van magie, kan het effectief gebruiken. Ze weten ook hoe te leven in harmonie met de natuur en hoe ze haar gaven te gebruiken, zonder schade aan haar terwijl. Vorming van deze race als de beschaving is lang en moeilijk geweest. Niet zonder de hulp van Deva en Asura Gaya werd wel de meesters van hun land.

Asura - kinderen van God of Destruction. Ze weten perfect de kunst van het oorlog - hun magiërs hebben geen genade om vijanden en hun aanvallen altijd hun doel te vinden. Ondanks zijn oorsprong, werden zij geroepen om mensen te leren om hun land te verdedigen en in staat zijn om voor hen te vechten.

Virgo - dit is de Guardian of Light, kinderen van God van de Schepping. Kenmerk van dit ras is dat ze meesters van helende magie. Maar dit betekent niet dat ze niet kunnen vechten! Maagd werden in deze wereld gezonden om mensen te leren om liefde en zorg voor alle levende wezens, om hen te beschermen. Van deze mensen geleerd hoe je magie gebruiken voor de genezing doeleinden en ga de strijd aan als reactie op agressie.

In Rappelz spelen kan worden op een groot aantal locaties. Je kunt spelen in de moerassen, woestijnen, bergen, heuvels, vlaktes, grotten, mijnen, en vele andere plaatsen. Het spel ook overvloed van verschillende gebouwen - u kunt allerlei ruïnes, operationele gebouwen, kastelen. Zo kan veel open ruimtes voor de strijd en iedereen kiest de meer interessante terrein. Spelen, moet je altijd klaar voor de strijd, want de wereld is vol met verschillende monsters, dieren en andere magische wezens.

Een onderscheidend kenmerk van het spel is dat je een helper kan maken in de vorm van een dier. Iedereen kan een favoriet voor iedereen te vinden. U kunt nemen, bijvoorbeeld, wordt of een dier, zoals:

· N Anter y [_19_ ]

· Vogels y

· Ork en

· Yeti

· Skeleton en

· Rood e elf [_21_ ] en

· Syn zijn elf [_21_ ] en

· Sirens y

· Wolf en

· Predator en

· Salamanders y

· Dochter storm

· Angel en

· Centaur en

· Cerberus en

· Genie en

· Wit e Dragon [_21_ ] en

Sommige huisdieren makkelijker, wat moeilijker, maar ze hebben allemaal hun eigen kenmerken en kan van onschatbare waarde in een gevaarlijke wereld.

EN grata in de online game Rappelz kan tussen de 5 officiële servers. Welke te kiezen - het is aan de gebruiker.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more