Bladwijzers

Raska

Alternatieve namen: Rashka

Raska online - gratis browser spel strategische genre, waarvan de werkelijke stand van zaken geeft in de financiële uitwisseling in Rusland en wereldwijd. Uniek project ontwikkeld door Finam, is uniek onder de huidige games van het internet. Raska online spel zal je leren hoe te overleven in een wrede wereld waar succes hendels zijn kracht, macht en geld. Registratie geeft je een ticket Raska te geven in een echte school van het leven. Verworven vaardigheden in het spel, kun je ook toepassen in de werkelijkheid. Te beginnen met spelen Raska, moet u ervoor zorgen dat uw systeem aan de volgende eisen:

1) Systeem Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Geheugen 128 MB

4) Compatibel met DirectX grafische adapter

5) Internetverbinding

Registreer Raska in het spel is als volgt:

- Introduceerde de bijnaam

- Uw e-mailadres

- Doordacht wachtwoord

Klik vervolgens op de knop Registreren, dan moet je de game client downloaden.

Na Raska online inchecken wordt doorgegeven, en dat je in het spel, kijk rond, kijk op de subtiliteiten van het werk op de beurs en vooruit - om uw positie te verdedigen!

Je zult niet alleen kijken, maar ook uitgegroeid tot een partij bij evenementen zoals de vorming, de opkomst en ondergang van invloedrijke bedrijven, de politieke wisselvalligheden van de wereldwijde financiële crisis. Moeten leren om geld efficiënt en wijsheid in slagen om de aandelenhandel weten. Houd in gedachten dat soms zelfs ogenschijnlijk kleine transactie kan afhangen veel. Spelen Raska, moet men werken om het doel te volgen. Geluk zal begeleiden moedig en vasthoudend spelers.

Sleutelconcepten Raska

- Vermogen

- Force

- Money

Vermogen - ten gunste van slimme, sterke geest, die erin slaagde om het gezag van de mensen te winnen. Goed ontworpen actie overreding kon veroveren velen. En hoe is zoet soms verdiend gevoel van macht!

Macht kan breken en heers degenen die zwakker zijn dan u zou zijn. Angst gedwongen te buigen voor je. Ja, kan het helpen om de weg naar de felbegeerde plek in de zon te effenen.

Nou, welke plaats wordt ingenomen door hetzelfde geld in ons leven? Raska online game zal een gelegenheid zijn om te beseffen dat met geld kun je niet gewoon kopen een buskaartje of andere zelfs de duurste essentiële goederen. Geld kan invloed hebben op verschillende aspecten van onze reeds onrustige leven. Mooi bedrag soms abrupt veranderen de loop der gebeurtenissen. Het opleggen van kapitaal dat u bij elkaar kunt zetten Raschke, letterlijk kan wonderen doen! Zelfs de macht en het gezag buigen voor de macht van het geld!

Maar hoewel de belangrijkste taak van het spel - denk je azen op economisch gebied, om het spel online te spelen Raska, je wil, en het doen van andere belangrijke dingen. Online game Raska omvat bestrijden en sociale component. Dus je moet politieke gebeurtenissen volgen. Demonstreer je strategisch denken, het ontwikkelen van een plan dat je een dergelijk effect dat hun slagen kunnen maken in de politieke en economische wereld zal bereiken.

Te krijgen die op meer gewicht, organiseren kartels. Samenwerking met andere spelers zal alleen maar ten goede u! Veel van de personages met wie je zult tegenkomen zijn bekende persoonlijkheden in het echte leven, hoewel enigszins gemuteerd. Ik denk dat je niet te verbazen, want al weten dat het spel dupliceert realiteit.

Spannende PvP systeem biedt de mogelijkheid om te vechten met zombies, een aanval op de fabriek, rob Korowai of winkel te organiseren. Je hebt een kans om gebouwen en zelfs hele grondgebied te winnen.

Speel het spel online Raska zal makkelijker zijn als aan het begin van het woordenboek zal een beginnende ondernemer, die belangrijke economische termen die gebruikt worden in het spel verzamelt leren. Probeer dan een beetje om de eerste broodje krijgen en dan vol vertrouwen veroveren Raska te pompen. In het spel van 60 levels. Besteed aandacht aan zowel de economische en politieke kant. Om het economisch niveau van het kopen en verkopen van aandelen downloaden. En voor het egaliseren van het politieke niveau moeten deelnemen aan de stemming in de polls en nieuws, opmerkingen maken, berichten plaatsen op forums en chat.

Skraste uw vrije tijd met een leuke gameplay. Geniet van de schittering van de interface en originele ideeën van de game. Overzicht van mening dat de dingen zal noodzakelijkerwijs geluk en je zal glimlachen!

 

Raska online registratie