Bladwijzers

Rayman. Dolle Konijnen 2

Alternatieve namen: Rayman. Dolle Konijnen 2

Systeemvereisten:

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 256 MB

Video: 64 MB geheugen

Schijfruimte: 500 MB

Rayman. Dolle Konijnen 2 - het tweede deel van een tak van de populaire arcade game series, waar de belangrijkste onruststokers waren, verloren resten van elke vorm van rede konijnen. Mad konijnen 2 opnieuw begint met een vreemde lek biomateriaal ja randen gevuld met pure waanzin. Ze niet tot doel een bepaald doel, willen niet de macht te grijpen, willen niet om iets te vernietigen, maar ze willen vernielen. En het spel Reservoir Konijnen 2 geeft ons de mogelijkheid om de menigte van gekke oren te sluiten. Vervolg arcade waanzin geeft een kans om de binnenkant van een mysterieuze leven van konijnen, het leven dat we heel weinig hebben geleerd van de eerste game te verkennen. We zullen getuige zijn van het dagelijkse leven van konijnen, hun brood verdienen door te werken in een benauwde kantoor, leren we dat konijnen als een enorme multi-level broodjes. Van Rayman. Dolle Konijnen 2 zal weten dat de hoofdpersonen van het spel zijn erg dol op het eten van kleurrijke, veelkleurige vlinders, en tijdens de jacht voor hen om rivalen thrash net. Bij konijnen, speciale kookkunsten, want het blijkt om de kip te bakken, genoeg om een ​​paar hete pepers te eten, en dan naar adem een ​​stuk vlees.

Gameplay

In het eerste deel van het spel, het vervolg getiteld Rayman. Dolle Konijnen 2 een gevarieerde set van mini-games, waar de belangrijkste personages, gekke konijnen ongelooflijke dingen alleen doen in zijn repertoire. Meer dan dertig verschillende games-ontwikkelaars Reiman. Dolle Konijnen 2 geprobeerd om het volledige potentieel van hun meest perverse ideeën zetten. Onderwerp campagne verdund weer grappig en vreselijk grappige video protagonisten hondsdolle konijnen voeren. 2 kijkje op hun dwaasheden en zelfs de meest sombere en troosteloze man eens zo glimlach. Game 2 Reservoir Konijnen bieden ons volstrekt krankzinnig activiteiten zoals wassen panty destillatie, het verzenden van sms in het theater, de uitvoering van grote piramides sandwiches voor snelheid, race slakken, weird American football en nog veel meer doen.

Verschijning

Locaties van de spelwereld is zeer divers en er is alles - de tropen, dichte bossen, moerassen, besneeuwde woestijn, donkere grotten, daken stedelijke herenhuizen, chemische laboratoria, bijkeuken restaurants. Sommige van de locaties van spelniveaus briljant geparodieerd beroemde entourage. Bijvoorbeeld, hier kunt u decoraties vergelijkbaar met die die we hebben gezien in de Indiana Jones-films en nog veel meer. Grafische weergave wordt gemaakt in een drie-dimensionale cartoon-stijl, gevuld met heldere kleuren en leuke vormen van objecten. De enige nalatigheid waardoor ontwikkelaars toegestaan ​​is dat ze de hoofdpersoon door de reeks rol statisticus. Als in de eerste wedstrijd van de rabiate konijnen, werd Reiman direct betrokken, in het verlengde van de lauweren en bijna allemaal onderdeel van het spel ruimte toegewezen belachelijk en krankzinnige konijnen echter een grote verscheidenheid aan humor en parodieën egaliseert en deze onaangename ogenblik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more