Bladwijzers

Tweedracht

Alternatieve namen: Razdor

Online browser spel Onenigheid vrij en dus is beschikbaar voor iedereen die fantasy verhalen en geweldige graphics houdt. Tegelijkertijd is er geen specifieke systeemvereisten: het belangrijkst, een internetverbinding en een moderne browser. Om jezelf te evalueren alle bezienswaardigheden, moet u overgaan tot de officiële website van het spel. Onenigheid Online registratie is om de volgende velden in:

1) De naam van het spel.

2) Password (letters afgewisseld met nummers - de beste optie).

3) Geldig e-mail.

4) Voer de afgebeelde code in de afbeelding.

Verder is het gewenst is om de regels van het spel en de gebruikersovereenkomst te lezen, als het indrukken van de "Registreer" u op de verplichting om alles waarin werd vermeld in de documenten die nu volgen. Als u allen zijn ingericht, en u klikt op de link gekoesterde - Onenigheid Online inschrijven kan volledig worden beschouwd. Onmiddellijk na dat, kunt u zelfs een maken - vier (! ) Karakters (indien gewenst), die elk een unieke uitstraling, opgepikt door jou. En de personages, en de interface, en de wereld Onenigheid Online games over het algemeen zijn gewoon prachtig!

Dus, zodra ze voltooide de registratie fase in het spel Onenigheid en bepaal het aantal en de belangrijkste kenmerken van de personages, bevindt u zich in een klein gezellig dorpje, waardoor je en duik in het echte avontuur en vechten. Evenementen gameplay ontwikkelen vrij snel, dus veel zal afhangen van de snelheid van uw reacties en het ontwikkelingsniveau van de fundamentele eigenschappen van je karakter. En ze zijn als volgt:

• Vermogen - van invloed op de hoeveelheid schade je fysieke schade aan de gezondheid aan de vijand.

• Agility - helpt te ontwijken vijandelijke aanvallen.

• Endurance - invloed op de hoeveelheid hitpoints je karakter en de absorptie van inkomende schade hen.

• Luck - betreft alle zeer positieve manier.

• Spirit - Vermindert magische schade en invloed op de hoeveelheid mana.

• Intelligentie - zorgt ervoor dat je magie schade en mana points.

Indicatoren van de prestaties te verhogen met de overgang naar het volgende niveau. Om het spel succesvol te spelen online Onenigheid, verbetering behoeven in alle vier soorten van omgaan schade

1) fysiek - wordt toegepast koud wapen in melee;

2) op afstand - handvuurwapens van een afstand;

3) directe - toegepast door een priester spreuken;

4) magic schade - aangebracht door middel van spreuken goochelaar.

Onenigheid online game-systeem heeft de volgende klassen:

• Warrior - aanval en verdediging door het gebruik van speciale vaardigheden (snel slag, langzaam gejammer, speciaal rek, gehuil van woede, etc. )

• goochelaar - aanval en verdediging door het gebruik van speciale spreuken (vuurbal, een ring van vuur, een magische barrière, teleportatie, etc. )

• priester - zegent, geneest en beschermt;

• Hunter - maakt gebruik van een verscheidenheid van vallen, vallen vertragen, maskeren, en dus een verscheidenheid van schoten

Ondanks de indruk spelen Onenigheid je niet alleen worden verplicht deel te nemen aan gevechten, dankzij een sterk ontwikkeld systeem van beroepen:

1. Verzamelen: houthakker en visser.

2. Machining: kleermaker, leerlooier, cracker, timmerman, smid.

3. Algemeen - koken.

Met andere woorden, Onenigheid online game kun je genieten en vreedzame manier van leven, voor de succesvolle ontwikkeling van die wordt berekend als nodig is voor karakterontwikkeling ervaring. Diversiteit en pittoreske lokale monsters bewonderenswaardig. In stelling met je spelen wil hagedissen, in staat om het karakter om te zetten in een steen, en de ondoden met zijn trawanten, en wilde zwijnen, de held uitgevoerd rond het bos, en, natuurlijk, wolven, die na de beet vervelend bloeden.

Ondanks het feit dat de gevechten vinden plaats in real-modus, speel het spel online Onenigheid kunt u eenvoudig en met trage internet - verbinding. Immers, het karakter modellen direct geladen in de strijd, bijna zonder afleidende de spelers van de spannende actie. Geloof je me niet? Zie voor jezelf nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more