Bladwijzers

Realm of the Mad God

Alternatieve namen: Realm of the Mad God

Als je van games in het genre van "fantasy", dit project is voor jou. Spel Realm of the Mad God - wat je nodig hebt om te ontspannen in uw vrije tijd en besteden het leuk en interessant. Het is een multiplayer online game die je niet nodig om extra software of clients te installeren. Zodat u kunt direct spelen vanaf uw favoriete browser. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van het spel - het komische genre waarin het wordt uitgevoerd. Tot op heden, het spel heeft een leger van fans, die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe en nieuwe deelnemers.

Zoals je kunt zien uit de titel, Rijk van de Mad God online - een spel dat in het koninkrijk, die wordt geregeerd door mad god plaatsvindt. Dit, natuurlijk, van invloed op alle andere bewoners van het koninkrijk. In het spel verwacht je een groot aantal niveaus, die elk u zal moeten wachten tot de gevreesde monster. Aangezien dit een multiplayer spel, de traditie kunt u meedoen met andere spelers en probeer de collectieve inspanningen van alle vijandelijke troepen te winnen. Interface project past haar stemming - een positieve, goedmoedig, komische.

Aangezien we praten over de online game, moet worden opgemerkt dat voor het begin van de gameplay in Rijk van de Mad God registratie vereist. Op dit punt in het project geen aanpassing voor Russische gamers, maar over de vraag of het is vertaald in het Russisch in de nabije toekomst, hebben we niet verbinden zich ertoe om te zeggen. Echter, dit feit moet je niet verwarren. Als een ervaren speler, zult u in staat om te gaan met alles wat op hun eigen en zelfs zonder een woordenboek - intuïtief. Een jaar geleden, werd het spel gebonden aan Steam.

Om de registratie te beginnen, moet u de juiste link "repertorium", die is gelegen in de rechterbovenhoek van het spel scherm passeren.

U vindt het inschrijfformulier te zien door het invullen kunt u beginnen in het Rijk van de Mad God spelen. Lees aandachtig alle hint systeem, dus het zal makkelijker zijn in de vorm velden in te vullen. U moet uw login wachtwoord in te voeren, en zorgen voor systeembeheer uw e-mailadres.

Het belangrijkste doel van het spel, zoals hierboven vermeld, - te doden monsters. Om dit te doen, zal elke speler worden gegeven wapens. De meeste controles impliceert een collectieve spel. Voor elke prestatie voor alle succes van de missie en taken van de deelnemers aan het project afgerond spelers krijgen ervaringspunten nodig om zich te kwalificeren voor het volgende niveau. Speel dan het spel rijk van de Mad God is nog interessanter door de verbeterde mogelijkheden van het karakter en het uiterlijk van nieuwe monsters. Gezamenlijk punten verdienen veel sneller en gemakkelijker.

Tot op heden, het spel is beschikbaar voor alle 14 grote klassen karakters:

Dieven.

Archers.

Priesters.

Wizards.

Knights.

Assassin.

Paladins.

Mystici.

Necromancers.

Warriors.

Hunter.

Tryukachi.

Warlocks.

Ninja.

Al deze personages kan spelen Realm of the Mad God is gratis.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more