Bladwijzers

Real Race

Alternatieve namen: Real Race

Real Race spel - een simulatie van high-speed races op de avond van de grote stad wegen. Het is een multiplayer browser spel van het bedrijf Viprojects. Technologie eenheid, realistische 3D-graphics, intelligente gameplay detail voor detail - dankzij dit alles en andere kenmerken van Real Race online spel kan een breed publiek van gebruikers van de nieuwe generatie te winnen. Die dagen dat niets anders te doen Attracties lang voorbij. Nu is er een uitstekende gelegenheid om te worden vervoerd in de virtuele ruimte om alle emoties die niet beschikbaar zijn in het echte leven ervaren. Dit spel simuleert alle geweldige eigenschappen van leven steile rijders waardoor ze beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is. Kijk uit naar mooie dure auto's, verleidelijke nacht weg, veel fans en tegenstanders zijn niet minderwaardig in vaardigheid. En dit alles getuigt van het grote geld en het lijkt erop dat gebrouwen over criminaliteit. Geef uw hart vrij! Voel de stormloop met halsbrekende snelheid, niets rond te merken! Als dit alles trekt je in het dagelijks leven, is om te spelen bij Real Race is zeker om u te behagen!

Je moet het spel Real Race downloaden, maar dit is alleen mogelijk met toestemming van de administratie. Omdat het spel is momenteel in het stadium van de PTA. Krijgen wat je wilt de uitnodiging om de spelwereld zal helpen Real Race registratie. Vul het onderstaande formulier in, voer het e-mailadres, wachtwoord, naam speler en geboortedatum. Dan moet je de gebruikersovereenkomst te accepteren. Na registratie in het spel echte race voorbij is, verwachten een brief. Geniet van een actief leven van de ruiter met je computer, zelfs de gemiddelde configuratie. Na de systeemvereisten voor het spel is niet te hoog.

In het grootstedelijk gebied je verschijnen in het beeld van het karakter, je begon aan de start. U geeft de gewenste vloer, het corrigeren van een look, kies een stijl van kleding en zelfs je karaktereigenschappen. Besteed voldoende aandacht aan dit punt, want in dit formulier in en u zult voor de andere bewoners van de modieuze stad. Start op weg naar roem van de concurrentie met fans van auto's en snelheid. Vergeet niet dat de ambities zijn niet alleen jij! Tegenstanders zullen al het mogelijke doen om te winnen. Echter, moeten we geloven dat het maken van een inspanning, kunt u iedereen te overtreffen zal zijn!

Aan het begin van het spel dat je geen toegang tot een breed scala van machines hebben. Niets is een gegeven. Goede kruiwagen moet worden verdiend. Om wat geld te besparen en een solide aankoop, moet u een verscheidenheid aan taken, die overigens niet minder spannend dan de race zelf uit te voeren. Uw auto en persoonlijke vaardigheden als je verder komt in de gameplay te pompen. Het zal gemakkelijker zijn om te doen als je in de sterke clan. Daarnaast zijn er inter-clan toernooien, spelers zijn niet alleen beschikbaar. Een overwinning in dit toernooi brengt goede beloningen. Zo grondig wegen alle "voors" en "tegens" om te beslissen welke stijl is beter om te kiezen voor Real Race spelen.

Er is zelfs de mogelijkheid om in zaken te gaan. Na verloop van tijd kunt u de eigenaar van het transportbedrijf geworden. En het belooft enorme winsten!

Wat Auto-onderdelen, zal tuning fans aangenaam verrast. Hier is er een voorraad van vele items die beschikbaar zijn voor gebruik. Bijvoorbeeld, turbines, hangers, sliders, LED's, spoilers, etc. § Mis de kans om een ​​kruiwagen van uw dromen te creëren niet missen!

Zoals reeds vermeld, speel het spel Real Race wordt u in de stad. Er is een set van gebouwen met verschillende functies. Dus zetten we alle belangrijke faciliteiten. Dealership bestemd voor de aankoop van machines en onderdelen. Toediening wordt gebruikt om de gang nemen. In de Afdeling van de Politie behandelen allerlei klachten. Style Lab handig als je ineens wilt het uiterlijk te veranderen. Shop racen outfit is een geweldige plek om te gaan winkelen. De bank werd opgericht om kapitaal aan te houden. In Auto-bar gaat voor sterke drank die om het laatste nieuws te bespreken. Stadsstortplaats vastgesteld voor de inzameling en verwijdering van items. Een race-gebied - is dit de plek waar de heetste gebeurtenissen plaatsvinden. Vele locaties, maar de kaart van de stad is heel begrijpelijk. Dus wees niet te dwalen.

Meld je nu aan en zorg ervoor dat dit het spel waarmee je hart zal beven van opwinding! Toon iedereen wat ze in staat zijn! Laat fortuin je lacht!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more