Bladwijzers

Reborn Horizon

Alternatieve namen: Reborn Horizon

Reborn Horizon online - gratis multiplayer strategie post-apocalyptische thema. Dit brengt je in een fantasiewereld na de verschrikkelijke grootschalige ramp. Hier vindt u een eigen staat, die tot taak heeft om de techniek te herstellen en het toepassen van brute kracht, evenals voorraden wapens bewerken om te blijven drijven. Je hebt niet alleen te vechten om te overleven, de strijd tegen meerdere tegenstanders, maar er alles aan doen om je stad te ontwikkelen, de juiste middelen, regelmatig leger samenstelling trainen. Dankzij 2,5 D in kaart alles wat er gebeurt soms lijkt waar. Hals over kop ondergedompeld in de kolkende atmosfeer gebeurtenissen van het project SlipShift GmbH zul je niet merken als vliegende uur na uur. Alle militaire acties om te bewijzen dat uw beschaving heeft het recht om te bestaan. En veel hangt af van de begeleidende zoekopdracht inspanningen. Wees alert te allen tijde, om hun eigendom te beschermen tegen plotselinge aanvallen van vijanden. In een wereld geregeerd door anarchie, zeer moeilijk om vast te houden, maar tenzij je bang voor moeilijkheden?

Reborn Horizon registratie brengt u naar een virtuele ruimte waar de opwarming van de aarde en tuched Icemen onherstelbare schade hebben gedaan. Overstromingen veroorzaakt paniek bevolking grenzeloze wereld. En enige die zijn kracht verzameld zullen de elementen uitdagen en niet bang is om botsingen met bendes wanhopige medemensen bereid om te doden voor een kleinigheid, zal uiteindelijk niet alleen comfortabel voelen in de nieuwe wereld, maar ook om haar gezag uit te breiden. Maak een account is heel eenvoudig. Play Reborn Horizon U kunt al na in de juiste velden de volgende informatie in te vullen: de naam van het spel, login, wachtwoord, e-mailadres. Overigens is het vermeldenswaard dat het online product goed betaalbaar. Systeemvereisten zijn niet geschokt door zijn torenhoge en de gameplay kan op de gemiddelde pc-instellingen worden gesteld.

Voordat Reborn Horizon te spelen, is de essentie van het spel te begrijpen. Op een plattegrond van de stad, zal je bouwen en upgrade gebouwen, en Kaart van het gebied maakt het mogelijk om de hele wereld te zien als een geheel en plannen een aanval op het naburige kamp. Er communiceren meer handige functies zoals de Wereldbank gesprek waardoor je kunt communiceren met andere gebruikers, en het informatievenster en snelheid Ups , waarin alle belangrijke uitspraken over evenementen geschept. Hier is beschikbaar voor de bouw tijden of trainingstijden versnellen.

In Reborn Horizon online Je zult te maken krijgen met de volgende middelen: Junk, Stone, voedsel, energie en bevolking. Bewaak de status van hun aantal moet altijd, als je dure stad te ontwikkelen. Zonder de middelen van de vooruitgang stopt. Maar het is vermeldenswaard dat meer dan u ook nodig heeft, mag niet worden een lijst van goede accumuleren. Anders wordt het teveel verspild, en die ook graag om nooit te vergeten?

Laten we eens kijken wat het gebouw moet worden in uw stad. Bouw een belangrijke rol speelt, en je hoeft alleen om aandacht te besteden aan een verscheidenheid van objecten. Reborn Horizon spel omvat de bouw van dergelijke gebouwen

- Control Center (met dank aan dit project u het beheren van je stad, het verzamelen van belangrijke informatie over de toestand van het leger, het kijken naar de beweging van troepen en voertuigen);

- Shopping-mailadres (in staat zijn om niet alleen vechten, maar ook om deel te nemen in de handel)

- Radio station (baken voor de overlevenden, waardoor contact met de buitenwereld kunnen komen);
- Barakken (habitats strijders meer barakken, hoe meer eenheden in staat om te huren)

- Hut (huisvesting voor de bevolking, dat is een waardevolle fonds van de stad, omdat het gewone volk - is je werk)

- Wallen (voorzorg, verhogen de weerstand krachten)

- Scout Tower (waar soldaten dragen het horloge om tijdig verslag over het gevaar van een aanval)

- Assembly Plant (kunt u het grondgebied van bezittingen uit te breiden)

- Bunker (vereist voor storage resources)

- Shelter (geheime gebouw waar waardevolle materialen worden verbergen van vijanden).

Nou, dit probleem is duidelijk, en hoe om te gaan met de nodige gevechtseenheden? Reborn Horizon spel geeft gamers controle twee niveaus van technologie. Technologie I : Scout, huurling, een woedende menigte, de Sniper. Technologie II : Jeep MG , Fiets huismeester Bulldozer Team vernietiging Artillerie Perepretendent. Je moet al dit soort gevechtskracht leren redelijk en praktisch in het gebruik. Probeer om de militie te garanderen, was altijd bij de hand! De enige mogelijke manier succes op het slagveld.

Dus, heb je veel te doen in deze verwarde wereld. Natuurlijk, dit is niet de hele lijst van komende activiteiten en een beter zelf-test pas allemaal spannend. Vergeet niet dat de toekomst ligt in jouw handen! Laat besefte al onze plannen, en veel geluk voor een minuut niet afwenden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more