Bladwijzers

Red Dead Redemption 2

Alternatieve namen: rDR2

Red Dead Redemption 2 (RDR2): het leven in het Wilde Westen.

Ik ben er niet in geslaagd het hoofd te bieden aan het stof na de avonturen in Red Dead Redemption, wanneer Red Dead Redemption 2 op de hielen komt. Maar hoewel de ontwikkelaar in het gezicht van het bedrijf Rockstar Studios vol overgave informatie opslaat met betrekking tot de plot en andere subtiliteiten van games, weten gamers en journalisten het soms stukje bij beetje te verzamelen. Dankzij het onderzoek werd bekend dat een westerse persoon van een buitenstaander een voorspel is, of zoals ze de pre-celing Red Dead Redemption zeggen. Een dergelijke conclusie werd getrokken toen de auteurs meldden dat ze bezig waren met de mechanica van de bewegingen van John Marston, die, zoals we weten, rustte met de wereld.

Echo afgelopen

Als je je herinnert, in het laatste deel, verliet John zijn verdere carrière als een misdadiger en ging over naar de kant van de wet. Integendeel, hij werd gedwongen om die omstandigheden te doen. Wat je ook zegt, maar een gezin is een krachtig middel van druk als een bekwame hand het in bezit neemt. Om terug te keren naar het normale leven, zijn vrouw en zoon, moet de held de openbare diensten helpen om zijn voormalige handlangers te vangen. Om Bill Williamson, Javier Esquella en de "Nederlander" te vangen, rent Marston het Westen over en overschrijdt de grens met Mexico, en komt zelfs onder het bevel van Abraham Reyes, die de rebellen helpt.

Maar zelfs toen voormalige vrienden in handen waren van agenten van het bureau, waarin de held nu werd vermeld, kreeg hij niet de beloofde vrijheid. Er zijn nog steeds "Golandets" de gevaarlijkste van allemaal. Toen John hem de bergen in dreef, sprong hij gewoon neer, pleegde zelfmoord en gaf tegelijkertijd zijn achtervolger vrijheid. Terugkerend naar de familie, niet lang, genoot Marston van de idylle. Nadat de boerderij was aangevallen door een leger agenten van het bureau, moest de held opnieuw vechten. Zijn vrouw en zoon slaagden er op wonderbaarlijke wijze in om te ontsnappen en zich voor de overvallers te verbergen, maar John zelf stierf, omdat er te veel aanvallers waren.

Deze gebeurtenissen ontvouwden zich in 1911 en het volgende frame vervoerde de speler in 1914, toen Johns volwassen zoon, Jack, bij het graf van de ouders zwoer hun dood te wreken. Dus er is een nieuw personage, in de voetsporen van Edgar Ross, om hem in Mexico in te halen en te doden in een duel. Nu is hij ook verboden, en het zou correct zijn om aan te nemen dat Red Dead Redemption 2 nu namens hem moet worden gespeeld, maar nee. Als John Marston weer in beeld verschijnt, betekent dit dat dit stuk een verhaal vertelt waarin de held niet alleen springlevend is, maar nog geen tijd heeft gehad om zijn prioriteiten te veranderen. Dus als je Red Dead Redemption 2 download, zul je met hem mee moeten doen in zijn gangsteravonturen, totdat het spoor van de geschiedenis tot een noodlottig moment leidt.

Op wat anders is bekend

Gamers kunnen modi kiezen:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Multiplayer

A ook platforms:

  • PlayStation 4
  • Xbox One

Wie naar verwachting in deze lijst zullen zien, de pc's zullen teleurgesteld zijn. Zelfs in de vorige game was deze functie niet geïmplementeerd. Hoewel spelers constant om de mogelijkheid vragen om op de pc te spelen in Red Dead Redemption 2, zeggen de ontwikkelaars eerlijk gezegd dat ze weinig interesse hebben in wat anderen van hen verlangen.

Geen twijfel blijft bestaan ​​dat in Red Dead Redemption 2 (RDR2) gebruikers een rijke selectie van wapens zullen hebben, niet minder dan het voormalige arsenaal, verdeeld in groepen. Er zullen lasso, messen, revolvers, geweren van verschillende soorten, jachtgeweren en fakkels zijn. Er zijn nergens achtervolgingen, shootouts, duels en missies voor gezamenlijke of enkele uitvoering. Als je een enorme open wereld opent, zal het verkennen. Je ontmoet nieuwe en bekende gezichten, krijgt trofeeën en voltooit spannende speurtochten. In het Wilde Westen is het nog steeds gevaarlijk, dus pas op!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more