Bladwijzers

Remnant Knights

Alternatieve namen: Remnant Knights

Game Remnant Ridders - is een spannend spel in anime stijl, die werd opgericht in het genre van de MMO.

Remnant Knights is een gratis spel waarin gebeurtenissen ontwikkeld Skalari meten. De mensheid werd opgesloten in deze dimensie, maar misschien een kans dat het portaal opent, en de mensen zullen vrij zijn.

In Remnant Knights registratie is noodzakelijk voor elke speler die wil om een ​​spel Remnant Knights spelen. Om in te schrijven in dit spel, moet u ervoor zorgen om het volgende:

1. Zoek het gewenste spel op het internet, maar de officiële website van het spel Remnant Knights.

2. Klik op de groene magische bal die zegt «Play».

3. Vervolgens moet u consequent volgen drie stappen.

4. Download de game client. Het lijkt u onmiddellijk nadat u op de «Play».

5. Installeer vervolgens de game client.

6. En daarna krijg je de kans om een ​​registratieformulier invullen worden gegeven.

Speel Remnant Knights kan elke speler die alle drie de stadia van de inschrijving is verstreken en die zijn computer heeft een capaciteit van slib als hierboven:

Intel Pentium 4 2. 0 GHz - Processor

1 GB - RAM.

GeForce 5600 128 MB (of 128 MB Radeon 9500, Intel GMA 950) - Graphics.

Windows XP - OS.

2 GB - Harde schijf (HDD).

DirektX 9. 0c - DirekttX.

In Remnant Knights spelen heb je de mogelijkheid deze klassen

1. Forwards - deze klasse zijn gespecialiseerd in high aanval snelheid en hoge kritische stakingen, waardoor het sneller dan bijna elke vijand. Forwards hebben een lage verdediging.

2. Dual Gunner kan gaan voor een lichtere brand aanval van te voren je vijanden te krijgen. Met een hoge aanval snelheid en hoge kritische staking mogelijkheid, Dual Gunner zijn onoverwinnelijke kracht die wordt gerespecteerd door iedereen.

3. Zware Launchers zijn gemaakt om te vernietigen. Met hun grote arsenaal aan wapens en de aanval voor een lange afstand, kunnen ze ernstig verwonden van een grote afstand van hun tegenstander.

4. Indringers zijn tank op het slagveld, ravage aan te richten met zijn fatsoenlijke aanval macht. Ze hebben een zeer hoog niveau van bescherming. Hun doel - om het te overleven.

5. Elementalists - of het nu een klasse in een groep met alleen iemand of, ze hebben een hoog niveau magische aanval verschillende elementen. Ondanks het gebrek aan verdediging macht, ze maken het met een magische crowd control vaardigheden en status effecten.

6. Priesters - is een healing class spel Remnant Ridders, afstammen van de Magic Circle. Ze willen helpen en ondersteunen bondgenoten door genezing en regeneratie van de slachtoffers in de strijd. De priester heeft een hogere HP vergelijking met hun tegenhangers.

Maar Remnant Knights Online U kunt het pad van een van deze klassen te nemen alleen voor de tiende niveau. En voor dat, zult u open zijn drie grote klassen van games.

Remnant Knights gratis bieden u een aantal opties, maar voor sommige delen van het spel dat je moet betalen.

In Remnant Knights geluk naar de top van het spel te bereiken en neemt een leidende positie. U bent zeker om het doel te bereiken!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more