Bladwijzers

Resident Evil 7: Biohazard

Alternatieve namen: Resident Evil 7

Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7) is niet voor bangeriken.

Resident Evil 7: Koop Biohazard - het meest verwachte evenement van 2017 onder fans van kietelen zenuwen en het instappen in een virtuele horrorfilm. Het gameproject maakt net als de vorige zes delen deel uit van een grote mediapranchise, waaronder de populaire films, boeken en strips van Resident Evil, evenals een reeks verzamelactieken met plotfiguren.

Alle delen van het spel, en de eerste verschenen in 1996, waren erg populair bij spelers en hadden een aanzienlijke invloed op de ontwikkeling van het survivalhorror-genre, in een bij benadering vertaalde versie lijkt het alsof je een nachtmerrie overleeft. Zoals de naam al aangeeft, is de belangrijkste weddenschap dat de held alle moeilijkheden moet overwinnen en de taken moet uitvoeren zonder levend te blijven, en de auteurs proberen zijn pad te vullen met angst, monsters en beproevingen die bloed koelen.

Speel de game Resident Evil 7 zal, in tegenstelling tot eerdere games, first-person moeten zijn, waardoor gebruikers realistischer zullen voelen wat er allemaal op de monitor gebeurt. Dit geeft de sensatie van het kunnen aansluiten van een PlayStation-helm. Het actiefilmgenre behoort tot het verleden, deze versie belooft meer gericht te zijn op overleven in extreme omstandigheden, met een kleine hoeveelheid middelen en een groot aantal vijanden. De plot zelf is behoorlijk wreed en vol met horrorscènes. Voordat je de wereld van angst en gevaar ingaat, moet je Resident Evil 7 downloaden. Deze game is een client, dus je kunt niet zonder het programma downloaden. Systeemvereisten voor pc's zijn nog niet bekend, de auteurs hebben tot nu toe aangekondigd dat het spel onder Microsoft Windows zal draaien, hoewel er versies zijn voor de PlayStation 4, PlayStation VR en Xbox One.

Resident Evil 7 plotfuncties (Resident Evil 7).

Speel Resident Evil 7, waarbij de verhaallijn van het vorige gedeelte wordt voortgezet. Alle evenementen vinden plaats in 2017, in de staat Louisiana, waar in werkelijkheid geen stad is, het wordt Delvi genoemd. De protagonist Ethan ontvangt nieuws van Mia, zijn vrouw die drie jaar geleden verdween, en hij begon haar al dood te beschouwen. De ontvangen brief doet de held naar een andere staat gaan, waar hij niet alleen zijn geliefde zal ontmoeten, maar ook de vreselijke familie van bakkers. Het bestaat uit:

  • Jack of the head of the family;
  • Vrouw van Margarita Jack;
  • Lukas, zoon van het paar van de bakkers;
  • Vrouwen met een handicap vastgeketend aan een stoel, ik noem haar niet.

B Resident Evil 7: Biohazard zal moeten spelen in de rol van Ethan. Dit personage wordt geconfronteerd met ongelooflijke gebeurtenissen, de brief leidt hem naar een verlaten huis, dit is hoe Mia zou moeten zijn. Het huis is onheilspellend, voordat je zijn vrouw, Ethan, ontmoet, moet je veel puzzels oplossen en alle noodzakelijke dingen vinden die het verhaal vertellen van Mia's verdwijning. Om de held te helpen om oproepen van een bepaalde Zoe te ontvangen, vertelt ze hem dat nadat het personage dit huis is binnengekomen, hij alleen via de zolder naar buiten kan.

. Na verloop van tijd zal het de spelers duidelijk worden dat er ook meesters in dit landhuis zijn, ze zijn agressief en niet mentaal in balans. Ethan moet proberen hen te doden om in leven te blijven, maar het blijkt dat ze met iets besmet zijn, deze stof maakt ze onsterfelijk. De actie vindt niet alleen plaats in een verlaten landhuis, maar ook op een schip met schipbreuk. En dan vallen ze in de oude zoutmijnen en natuurlijk in het laboratorium. De ontwikkelaars beloven spelers een onverwacht einde.

In Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7), zijn er maar weinig wapens en munitie, dus gebruikers zullen altijd moeten beslissen wat ze moeten doen, de resterende cartridge moeten verspillen of zich verstoppen en het gevaar afwachten, en misschien de vijand gewoonweg omzeilen en een tijdje uitschakelen omdat de tegenstanders onsterfelijk zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more