Bladwijzers

Resident Evil 2

Alternatieve namen: Resident Evil 2

De meeste spellen maakte een film thema, genieten van de gekke populair onder gamers. Wat kunnen we zeggen over de legendarische Resident Evil. Alle films in deze serie en aanbeden verwacht. Spel Resident Evil 2 - een aparte bevestiging hiervan. Tot op heden, volgens de statistieken, dit spel is de meest succesvolle commerciële project. Het is het tweede deel van de gamers smaak. Volgens de laatste wereldwijd verspreid meer dan 5 miljoen exemplaren. En deze gegevens verbleekt in vergelijking met hoe heerlijk aanvaard en actief posten reviews spelers, alleen kennis maken met het project.

Zelfs veel van de meest serious gaming critici erkend dat de game Resident Evil 2 kan worden beschouwd als de meest succesvolle onderdeel. Het project niet alleen met succes geslaagd voor de beste elementen in het eerste deel geïmplementeerd, maar ook nog een heleboel nieuwe. Ten eerste zal je ogen haast kwalitatief veranderde schema. Ook hebben de ontwikkelaars besloten om toe te voegen aan de Resident Evil 2 nieuw soort wapen. Een andere verrassing voor de fans van het project - het verbeteren van de gameplay. Voorheen gamers kon alleen plaatsvinden onder twee basisscenario's, maar nu is hun aantal is verhoogd naar vier.

In Resident Evil 2 zal nu in staat zijn om te spelen in de beroemde stad genaamd Raccoon. In dit deel van de spelers in staat zal zijn om een ​​geïnfecteerde stad te bezoeken en bezoek het politiebureau om te kijken naar het riool mensen en veel andere locaties.

Plot van de game vertelt ons over de twee hoofdpersonen, die om persoonlijke redenen naar de stad komen. Geconfronteerd met het gevaar, ze besluiten om al het mogelijke te doen om uiteindelijk uit deze gevaarlijke plaats levend en ongedeerd.

Om het spel moet je Resident Evil 2 te downloaden of te kopen van de cd te starten. Dit deel van het spel werd voorgesteld op twee schijven, zodat het project belooft vrij uitgebreid en interessant.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan het geluid. Nog steeds het spel wordt begeleid door sfeervolle,-angst zaaien melodieën die het beste past in de algehele situatie. Ondanks het feit dat het project is gegaan voor een lange tijd, kan soundtracks om het aan deze dag te vinden in de spelers van veel spelers. Sommige nummers werden speelde zelfs de Japanse Symphony Orchestra.

Zodra je Resident Evil 2 kunnen downloaden, u zelf uit te proberen om nieuw terrein te verkennen. Het spel is beschikbaar voor alle soorten consoles en op elk besturingssysteem. En je zult blij zijn met het feit dat elk personage in het spel heeft zijn eigen verhaallijn. Deze nuance werd ook gemeld in de pers los.

Om voor jezelf te zien in al de geneugten van dit project, moet u kijken naar de Resident Evil 2 video trailer. Die video zal helpen de meest complete en nauwkeurige indruk van het spel en vertel alle belangrijke innovaties en voordelen. Haast om te zien!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more