Bladwijzers

Resident Evil 3

Alternatieve namen: Resident Evil 3

Game Resident Evil 3 is een spannend computer video game, dat een voortzetting is van Resident Evil 2. Dit spel is ontwikkeld voor consoles, en dan naar andere platformen.

Game Resident Evil 3, kunt u downloaden van de belangrijkste site van het spel, maar voordat dat je nodig hebt om een ​​aanvraag in te dienen. Download Resident Evil 3 kan alleen volwassen gebruikers, dat wil zeggen is degenen die momenteel volle achttien jaar.

Je hebt ook de unieke gelegenheid om te kijken over het spel Resident Evil 3 video's op youtube. In de videoclip vindt u veel nuttige informatie te vinden voor zichzelf.

In Resident Evil 3 game die je kunt spelen, als uw pc heeft een capaciteit van niet minder dan gespecificeerd:

 1. Pentium III 500 MHz - Processor;
 2. 256 MB - RAM;
 3. Nvidia Geforce 5700 - videokaart;
 4. 650 MB - Harde schijf (HDD).

Game Resident Evil 3 geeft je een heleboel spannende ervaringen geven samen met de volgende tekens:

 1. Jill Valentine is de belangrijkste heldin van het spel en de deelnemersgroep "Alpha", dat verwijst naar de politie detachement «S. . "
 2. Carlos Oliveira - een personage dat is een huurling en een dappere soldaat. Hij werkt in dienst van anti-biologische verontreiniging bedrijf Umbrella «U. . " Deze dienst werd gestuurd naar een van de steden van het spel om mensen te redden.
 3. Brad Vickers - het is een personage in het spel, die verwijst naar het team "Alpha". Deze opdracht is inbegrepen bij de politie «S. . "
 4. Mikhail Victor - dit personage die ernstig gewond was in het spel, maar ook als een offer voor de redding van de hoofdpersoon uit de Nemesis. Ook is hij een huurling die werkt voor «U. . "
 5. Nikolai Zinovjev - een soldaat die undercover werkt. Zijn positie - dit supervisor bedrijf Umbrella. Nicholas aangekomen op de locatie met de divisie «U. . "
 6. Tyrell Patrick - een wanhopige huurling werkt aan dienst «U. "
 7. Dario Rosso - het is jammer personage dat zijn geliefde dochter, zijn verdriet is bijna tot waanzin gebracht verloren. Dario bezit balakleynym winkel. Hierdoor wordt hij aangevallen door zombies.
 8. Berry Burton - is een teken dat het team "Alpha" Universele eenheid «S. behoort . "

In spel Resident Evil 3 wapens is van verschillende soorten:

 1. Knife - een wapen dat kan worden gevonden in de kofferbak. Het is zeer laag vermogen. Een groot aantal slagen moet je de zombies te zetten om hem te doden.
 2. Beretta - een wapen dat is in je rugzak aan het begin van het spel. Wapengeweld - het gemiddelde.
 3. Shotgun - een wapen dat in het begin van het spel in de kelder. Dit gemiddelde wapengeweld. Het is effectief op korte afstand.
 4. Smith & Wesson M629C - is een machtig wapen, die is gelegen op de plant. Vanuit deze functie kunt u de belangrijkste tegenstanders te doden.
 5. SIG-Slayer SIG PRO SP 2009 - De kracht van het huidige wapen een beetje meer dan gemiddeld. U kunt beginnen met EIM wapen spelen.
 6. MAC M-11 Ingram - dit wapen macht meer dan gemiddeld. In tegenstelling tot andere wapens die hij snelvuur.
 7. Western aangepaste M37 - het is heel krachtig geweer.
 8. Colt M4A1 - Dit wapen kan worden gekocht in de winkel. Dit veulen meer vermogen.

Een andere reeks wapens die je zal ontmoeten in Resident Evil 3.

Geniet van de fantastische gameplay van het spel Resident Evil 3.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more