Bladwijzers

Resident Evil 6

Alternatieve namen: Resident Evil 6

Resident Evil 6 - een computerspel in het genre van de third-person shooter. Spel Resident Evil 6 verwelkomt alle fans van fantasy wereld van horror. Game-ontwikkelaars, het bedrijf Capcom, zet maximale inspanningen om alle vorige delen te verbeteren. Maar, volgens welke geen ventilatoren, het negende deel van het spel niet veel verbeterd. Voor u tot de laatste serie van de wraak enorme zogenaamde serie Resident Evil. Zelfs als je niet bekend bent met de vorige serie, het is niets, als elk nieuw deel van het verhaal begint vanaf het begin.

Natuurlijk, voordat je begint te spelen, is het wenselijk om de herziening van het spel te lezen en Resident Evil 6, de video's op het internet. Dit zal sterk vergemakkelijkt het proces van het spel. En dan kun je terecht op de site en het spel Resident Evil 6 download.

Game Resident Evil 6 is de ontwikkeling van fictieve gebeurtenissen Amerika. Maar de dingen bewegen over de hele wereld.

Start het spel Resident Evil 6 U kunt zodra selecteren uit de verhaallijn die het spel zal beginnen te spelen. Hier is een vier verdiepingen campagne, drie van hen in paren protagonisten, en een enkele

• Leon en Helena;

• Chris en Pierce;

• Jake en Sherry;

• Ada Wong.

Leon en Helena - geheim agent Leon Kennedy en zijn partner Helen Harper. Als u niet wilt dat eventuele nieuwe ontwikkelingen met nieuwe trends spelen. Hier vind je netjes, altijd luisteren naar het ruisen komen voortdurend schieten met een paar kogels in de clip.

Pearce en Chris - Chris Redfield karakter en zijn assistent Pierce Nivens. Er zijn veel schietpartijen, explosies en gevechten met enorme monsters.

Jake en Sherry - zoon van de belangrijkste antagonist Albert Wesker, de soldaten - een huursoldaten en geheime dienst Sherry Birkin. Het leger, ze zijn zwak in vergelijking met de eerste twee. Je zult altijd op de vlucht.

Ada Wong - de klassieke versie. Deelnemer van een groter proces om monsters en mutanten te elimineren. Er zijn een heleboel puzzels en de effecten van adrenaline.

In spel Resident Evil 6 wapen wordt gepresenteerd in grote hoeveelheden. Genoeg materiaal voor een fatsoenlijke mening van de slag.

Plot van de game behoorlijk fascinerend. Gebeurtenissen zich ontvouwen in 2012 en 2013. Rond de oorzaak van het verlangen van de president om de geheime Amerikaanse gebeurtenissen in 1998 het licht te brengen. Dood hem, en op basis van het eerste verhaal van het spel is gebonden. Aanschouw de vier lijnen zijn nauw met elkaar verweven.

Met betrekking tot de hand monsters in dit deel kregen ze de kans.

Game Resident Evil 6 kreeg eigenlijk verbeterde graphics, met een goede weergave van de personages in het spel. En nog belangrijker met een uitstekende weergave van zombies en andere gemuteerde monsters. Ideaal voor een voorspanning angstaanjagende situatie. Een goede selectie van audio perfect completeert het algemene beeld van het spel Resident Evil 6. Je lijkt te komen tot de echte gebeurtenissen overkomt.

Haast sneller downloaden Resident Evil 6 en ga verder met het spel te winnen en om de beste resultaten de overwinning te behalen.

Good luck gameplay!

 

Resident Evil 6