Bladwijzers

Resident Evil: Revelations

Alternatieve namen: Resident Evil: Revelations, Resident Evil: Revelations Resident Evil

Game Resident Evil: Revelations - Japanse video game voor de draagbare console Nintendo 3DS, is een mengsel van genres actie-avontuur en Survival Horror. Het project werd ontwikkeld door Capcom en is de achtste wedstrijd van de belangrijkste serie. Gameplay combineert de eerste en vierde. Ontwikkelingen die zich op het schip. In de zoektocht naar Chris Redfield, die laatste werd gezien op het GPS-systeem verlaten cruiseschip gestuurd Jill Valentine en haar partner in de BSAA, Parker Luciani. Zij zal nagaan of de verlaten schip, ondanks het feit dat er allerlei gevaren op de loer liggen. Naast het feit dat aan alle kanten omringd door vijanden, de jongens per ongeluk ontdekt virus T-Abyss. Maar wat gebeurt er op dit moment met jezelf Chris? Het maken van zijn weg door de bergen met Jessica Sherawat (nieuwe agent BSAA), geschokt zijn kameraden vinden - voor hen een terroristische organisatie hoofdkwartier Veltro. Natuurlijk, ze hebben nu om terreur te voorkomen, ondanks het feit dat het voortbestaan ​​van de monsters uiterst moeilijk zal zijn. Degenen die Resident Evil zal zijn: Revelations zal moeten spelen om al zijn kracht te verzamelen om een ​​serie te ondergaan voorbereid voor de tests. Krijgen eerst een grote locatie, ontdek je dat niet alle deuren zijn klaar om direct zwaaien open voor je. Gameplay gaat uitvoeren van bepaalde acties die open toegang tot nieuwe gebieden van de kaart zal helpen. Dit zal een zoektocht naar toegangskaarten, sleutels, barst schakelborden, het oplossen van puzzels vereisen. Go for it! Van nu af aan, je 's avonds niet meer loom!

Om aan de gameplay te krijgen voordat je nodig hebt om Resident Evil downloaden: Revelations. Tijd, dit proces niet veel nemen, en heel gezond systeemvereisten, zodat eventuele problemen moet je niet aan de orde. Zodra het spel te draaien voordat je in al zijn grootsheid komt tot leven Resident Evil: Revelations video. Aangezien u de eer om met een versie met verbeterde graphics (uitgebracht mei 2013 hebben gehad. op platforms Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC), hoef je niet teleurgesteld worden. Alle vrij realistisch, dus een duik kan direct in de sfeer van het spel.

Dus, je niet alleen hangen op de locatie, maar ook af te weren vele monsters. Deze nachtmerrie duurt onbepaalde tijd, omdat verschillende wezens klimmen van de vent pijpen komen uit de duisternis, plotseling aangevallen en genadeloos als de dood zelf. Naast het probleem komt nooit alleen. Meestal, de monsters aanvallen in groepen en je moet tegelijkertijd verdedigen tegen twee of drie personen. Tijdens de slag, moeten we bedenken dat het zwakste punt van een monster - een hoofd. Nou, het opnemen van een bepaalde eer hun lichaam, kunt u het effect van vertraging te bereiken. Om het duidelijker, wat tegenstanders zal te maken hebben te maken, geven we enkele voorbeelden. De meeste hebben een ontmoeting met gemuteerde mannelijke bevolking schip - Ooze (vloeistof). Deze groep van tegenstanders heeft vele variëteiten: standaard, klauw, hunk, tricorn. Niet minder gevaarlijke mutant vrouw - Ocean slides die plotseling springen uit het water. Grijpers en ander ongedierte: Fenrir - besmet met de wolf, Grondel - hebben ondergaan mutatie vis Skarmiglion - groot schepsel, dat wordt gebruikt om een ​​DNA haai Farfarello maken - verbeterd met behulp van virus «t-Abyss» jager die onzichtbaar kan worden en vele anderen. Kost het spel Resident Evil: Revelations en zonder bazen. Je zult kennismaken met verschillende monsters. Bijvoorbeeld, Scagdead, Draghignazzo, Malacoda, etc. etc. Bij de eindbaas is met de hand en het hart overdreven, gelegen in de borst. Hem te verslaan, kun je eindelijk adem.

Als je eenmaal hebt besloten Resident Evil: Revelations downloaden en uitvoeren van hun plannen, moet je nadenken over hoe je je personage. Ze zijn vele: en Jill Valentine en Parker Luciani en Chris Redfield en Jessica Sherawat en Keith Lumley en Quint Ketcham, en anderen. En elk heeft zijn eigen kenmerken - er zijn zowel voordelen als nadelen. Een van de belangrijkste verschillen tussen de personages - helden voorkeur van bepaalde wapens. Na Resident Evil: Revelations wapen heeft een grote invloed op de uitkomst van gevechten. Het kiezen van een karakter, geeft u daarmee toegang tot een aantal dodelijke trucs arsenaal. Over het algemeen moet u een regel te begrijpen: niets komt vanzelf. EHBO-kits en extra bonussen moeten kijken en voortdurend aan te vullen munitie gevonden door zakken van munitie. By the way, in het spel is er een dingetje die je zal houden - deze scanner «Genesis». Met zijn hulp kunt de overblijfselen van de vijand te verkennen en extra kits. Nou, welkom op de donkere gangen! Stock-up moed en ga naar een bijeenkomst voor een avontuur!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more