Bladwijzers

Openbaring

Alternatieve namen: Revelation Online

Game Revelation Online in de stijl van fantasie.

Chinese ontwikkelaar Netease in 2015 is uitgebracht voor het testen op de eigen markt van een nieuw gamingproduct. Een jaar later werd de game Revelation beschikbaar voor ons contingent spelers, niet onverschillig voor de magische verhalen van het Oosten, de PvE / PvP en magische gevechten. Tot zijn verdiensten is de schoonheid van landschappen en de naadloze wereld die je op veel manieren moet overwinnen:

 • Op een persoonlijke pet
 • Shown
 • Tijdens vlucht
 • Het teleport-systeem
 • gebruiken

Tom de ervaren openbare gamers te charmeren, werkten meer dan 400 ontwikkelaars aan hun geesteskind. In alle uithoeken van de wereld is zorgvuldig nagedacht over alle details en tijdens het testen konden de deelnemers het zelf zien. Nu kun je het spel Openbaring spelen, anticiperend op zijn kolossale mogelijkheden.

Immersie in virtual reality. Eenmaal in het prachtige speelgoed kun je de fantastische landschappen van de uitgestrekte wereld bewonderen. In de immense ruimte, ontmoet je vrienden en vijanden, zul je de verspreiding van de duisternis moeten stoppen, de woeste bazen moeten vernietigen, je bij de gilden voegen en het oude kasteel stormenderhand veroveren. Om te beginnen, moet je Openbaring downloaden en dan zelf de klasse van de held en zijn afbeelding bepalen:

 • Capper
 • Small
 • Rysoon
 • Mag
 • Winter
 • Druide

Zoals al genoemd, zijn er verschillende manieren om te bewegen, maar de populariteit van de mogelijkheid om te vliegen. In een bepaald stadium verschijnen vleugels, en met hun hulp is het gemakkelijker om het terrein te verkennen. In sommige gebieden bevindt u zich in een echt labyrint van hoge gebouwen, bergketens en dicht bos, de verblijfplaats van magische beesten. Nadat het principe van piloten onder de knie is, kan dit vermogen ook tijdens gevechten worden gebruikt.

In het slagveld.

Omdat de karakterclassificatie is gedefinieerd, krijg je deze samen met een aantal eigenschappen die je zult verbeteren. Je talenten zullen nodig zijn voor verdere gevechten, ongeacht waar ze naartoe gaan in de Arena of in het hol van griezelige wezens. In het begin is het beter om ervaring op te doen en talenten te verbeteren op gewone kleine monsters. Nadat ze hebben geleerd hun kwetsbaarheden te bepalen, is het tijd om verder afgelegen gebieden en sombere kerkers te gaan studeren. Daar wonen de meest sluwe, wrede, maar knap slimme wezens. Ontken ze niet en sluw, logica en vaardigheid, maar pas op dat je niet in de val loopt. Voor een vergelijkbare missie is het beter om 5-10 personen te verzamelen en dan is het gemakkelijker om te winnen. Als beloning krijg je ervaring, roem en nuttige uitrusting. Om een ​​briljantere triomf te verzekeren, organiseer je een mars van 20 mensen en naar de genoemde prijzen om je bij de titel van de echte held aan te sluiten.

Verderop in Openbaring om te spelen, is het tijd om na te denken over een geweldige campagne, waarin het doel is om nieuwe gebieden en kastelen te veroveren. In zo'n grandioze missie kunnen maximaal 8000 mensen deelnemen, waar iedereen zijn deel van de prijs zal ontvangen voor de succesvolle afronding van de zaak. Omdat het gevecht in de lucht, onder water of op de grond kan plaatsvinden, ziet zo'n massaal bloedbad er erg indrukwekkend uit.

Pozvozhnosti in Revelation Online staat je toe om je eigen tactiek te kiezen: om een ​​agressor of een verdediger te worden, een levenleider of slaaf. Als je zeker bent van je eigen kunnen, laat het zien in de Arena en daag de andere deelnemers uit. Word lid van de gilden om samen te vechten en te rusten in een gemeenschappelijk huis. Hier kun je zelfs een romantische relatie opbouwen, en dan zijn ze in een ogenblik verscheurd.

De game biedt verschillende soorten beheer:

 • Klik om muisgebaseerde navigation
 • te bewegen
 • C door doelen vast te leggen met keys
 • Target-systeem voor het vastleggen van doelen.
 

Revelation - download de officiële versie