Bladwijzers

RF Online

Alternatieve namen: Rising Force Online, RF Online

Science fiction avontuur en romantiek in een online game, wil in deze realiteit? Dan welkom in de wereld RF online , waar u onvergetelijk avontuur, ongewone personages en een uniek stelsel van pompen, evenals verbluffende graphics en fantastische (in alle betekenissen) sfeer. Online game Rising Force werd opgericht om hun entertainment, esthetiek en dynamiek, het wel met het succes te veroveren en maakt op het internet.

Het is logisch dat een dergelijke spectaculaire spel heeft zijn eigen set van systeemeisen, dus voordat je het spel RF spelen online , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan hen. Dus, het besturingssysteem - Windows XP, Windows Vista of Windows 7, Pentium of Athlon processor met een frequentie van 1. 5 GHz, 512 MB RAM, 4. 5 GB vrije ruimte op de harde schijf, de Radeon 9600 SE of FX5200, stabiele high-speed internetverbinding. Ook moeten installeren of upgraden Direct X (9 wenselijk. 0s).

Volgende, laten we praten over hoe controleer ik in het spel RF online . Ze is een beetje moeilijker omdat, op de site van het spel kan geen account aanmaken. Om dit te doen moet je naar de games server gemeenschap, welk spel RFonlayn omvat. Op de server hoe u uw account aan te maken (en met inbegrip van registratie RF online ) brengt u van de kracht van een minuut, want het vereist alleen het adres van de huidige mailbox en een verificatiecode. Daarnaast Rising Force Online registratie is beschikbaar voor gebruikers 'Facebook's "hoeven alleen hun intenties te bevestigen en te ondertekenen.

De volgende volgende fase - het behoud en de installatie van de game client (een speciaal programma om het spel op uw computer uitvoeren), zonder welke het spel spelen online Rising Force kun je niet. Na een succesvolle installatie, moet u de server waarop je personage aanmaken. Servers in het spel acht (azurite Bekar, Catan, Asu, Anomie, Falgon, Trian, Novus) op elke race domineert of Accretia of ras Cora. Naast deze twee races in het spel is nog steeds aanwezig ras Bellato, dat wil zeggen in totaal in het spel, zijn er drie races.

Eerste race - Bark. De leden - het is bijna dat mensen die begiftigd zijn met een aantal magische krachten, bijvoorbeeld, kan de geesten leiden naar het hiernamaals. Deze geesten aminusami naam, ze hebben een destructieve kracht en, in feite, zijn het belangrijkste wapen van verwijten. De tweede race Accretia - een ras van wezens neyromehanicheskih (robots, voertuigen), die hun Akretianskuyu Militaire Rijk gevormd. Deze robots - rationele en levenloze wezens, zijn ze gewapend met raketwerpers die sturen waar bestellingen hen om te bevelen. En de derde race - Bellatto, robot race van tovenaars. Ze creëerden hun Federatie en in alle richtingen een beleid van expansie. Ze zijn wreed en bloeddorstig kolonialisten, de belangrijkste kracht die legioenen van gepantserde robopehoty zijn - hun naam MAU. Rekening houdend met de kenmerken van de gekozen server, beslissen welke ras en ook voor kiezen om de klasse en specialisatie te sluiten, waarmee je speelt Rising Force Online. Vermeldenswaard is hier dat je mits een geweldige kans om je personage te personaliseren, het veranderen van al haar externe parameters.

Voor een beginner het begint allemaal met het onderwijs en de toewijding aan de fundamentele nuances van het spel, en dan ga je quests doen en vecht monsters. Op hen je kunt om je vaardigheden te oefenen en verdien aanzienlijke bonussen voor het egaliseren. Welnu, op hogere niveaus, kunt u genieten van spectaculaire en grootschalige gevechten om de nieuwe gebieden. RF online spel waarin er twee gevechtssysteem - Player versus Player, en koninkrijk tegen koninkrijk (PVP / RVR). De belangrijkste doelstelling van gevechten - om de chip, die u zal voorzien van beveiliging en de mogelijkheid om rigs te stellen om voldoende middelen te verdienen te krijgen.

Tot slot merken we op dat in de Rising Force online te spelen op het eerste lijkt misschien saai, maar geloof me - dit is slechts de stilte voor de storm, en wat een "storm" - een grootschalige, fantastisch en ongelooflijk spectaculair.

 

RF Online game registratie