Bladwijzers

RIOT

Alternatieve namen: Rel

RIOT online - het bsplatnaya browser strategie, gewijd aan hedendaagse conflicten die gebeuren in onze tijd, ergens in Latijns-Amerika. Het doel van het spel - een kleine staat Merani gevangen genomen door het militaire regime machtige dictator los.

Speel spel RIOT online gratis, het spel niet de installatie van de game client nodig en is verkrijgbaar in elke browser. Alles wat je nodig hebt is om RIOT, die wordt gedaan met de sociale netwerken zoals, Post Register. ru, Klasgenoten, Facebook, VKontakte (als je een geregistreerde account deze netwerken), of (vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik dan op "Play") met behulp van e-mail. Om te registreren, klikt u eenvoudigweg op een van de iconen gepresenteerd op de homepage en volg de instructies. Dat is alles voor dit spel Meld RIOT klaar!

Gaan in het spel, in eerste instantie zal een ontmoeting met de openingswedstrijd informatie in de vorm van strips. Daarna zal je nodig hebt om je held te kiezen: aangeboden 6 karakters (3 vrouwen en 3 mannen), kies dan een factie (Scarlet Alliance of de Coalitie van de Kroon), voert u een korte "call" (de bijnaam) in een speciale vorm, neem het akkoord met de Voorwaarden Games en drukt op de knop "Play".

Nu kunnen we beginnen met het spel. In de initiële fase NPC biedt aan een korte cursus van een jonge soldaat (in de vorm van verhaal missies) passeren, die moeten worden doorgegeven want dat zou snel aan te passen aan het spel ...

Kort op bestaande allianties

Scarlet Alliance - een leger van revolutionairen en anarchisten, die vechten voor de vrijheid tegen een totalitaire dictator. Deze fractie heeft niet de high-tech wapens, maar dit nadeel wordt gecompenseerd door de steun van de lokale bevolking en onstuimige moed. Regisseert deze factie ervaren en eerlijke leider - Comandante, die beloofde om zijn land te bevrijden van de dictatuur van het militaire regime, en haar grondgebied te vestigen regering van het volk,

Kroon Coalition - een vereniging van huurlingen die op de zijkant van Baron, de rechtmatige erfgenaam van een dynastie die de dictator omverwierp. Baron rust zijn leger met de nieuwste technologie. Na de onderdrukking van het militaire regime van de dictatuur, is hij van plan om ervoor te zorgen dat de massale toestroom van buitenlands kapitaal, de ontwikkeling van high-tech industrie.

In het proces van de strijd tegen online game Riot kunt u een stuurman (huurling) om een ​​bepaald beroep te kiezen: Heavy Assault of Sniper.

Het spel heeft missies die geen invloed op het verloop van de gebeurtenissen, maar die spelen het spel online zal rel, helemaal niet saai, want ze zien er heel fascinerend. Alle missies in het spel vinden plaats in real-time, en slagvelden zijn zeer vergelijkbaar met elkaar. Maar in gedachten houden dat het rendement op elke missie vereist een goede voorbereiding. Dit betekent dat het spelen RIOT, moeten kunnen worden betrokken in de armen van zijn partij: de noodzaak om krachtige wapens te kopen, unieke patronen, stimulerende middelen, granaten, EHBO-kits en andere, niet minder dan gewenst. Keuze in het spel is goed genoeg helmen (helmen), broeken, laarzen, pantser, pistolen, machinegeweren, geweren, enz. ). Bovendien kan dit alles worden opgewaardeerd.

RIOT online spel heeft zijn eigen valuta in het spel - pesos Reais sterren en badges. Waarbij het mogelijk is om verschillende dingen kopen.

Game Characters in de strijd alleen in staat om zelfstandig te bewegen en te schieten, en zich bezighouden met de behandeling, of granaten gooien om luchtsteun te vragen, moet je al hebt.

RIOT online spel heeft een interessante functie - Energie. Elke held heeft vijf eenheden van energie die kan worden besteed in de strijd. Energie, die typisch is voor sociale games, herstelde onmiddellijk, maar binnen een bepaalde tijd, en de overgang naar een nieuw niveau.

In RIOT kan spelen, deel te nemen in PvP-gevechten, en voor de sensatie-zoekers, er DeathMatch (8x8 spelers).

In het gevecht, het spel bevat bouwen de basis: het is noodzakelijk om een ​​militaire fabriek te bouwen, waardoor u uw doelen te bereiken ...

Afsluiting van de review, ik wil zeggen dat het spel is heel interessant en spannend, het heeft veel verschillende functies en kenmerken, die niet worden vermeld. RIOT registratie zal iedereen een duik in deze bruisende game wereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more