Bladwijzers

Risen 3: Titan Lords

Alternatieve namen: Reisen 3

projecten zoals deze mogen niet onopgemerkt blijven. De aanvallers en nieuwsgierige hackers proberen op elke manier tenminste enkele nuances te declassificeren. Risen 3 is een spel dat de spelwereld een minuut lang niet alleen heeft gelaten. Het is logisch dat nadat gamers leerden over het begin van het werk aan het project, de aanvallen op de servers van Pirahna Bytes begonnen. Een andere poging om op zijn minst enige interessante informatie te achterhalen was een succes. Na het lek hadden de ontwikkelaars geen andere keus dan persoonlijk te vertellen welk soort project ze voorbereiden en op welke innovaties gamers zich moeten voorbereiden.

In de loop van het officiƫle persbericht van de game Risen 3 op pc zeiden de makers van het project dat spelers na het voltooien van al het werk en de officiƫle testfasen te maken hebben met de wereld van het handmatige werk. Alle acties uitgevoerd door een gamer zullen zijn eigen unieke consequenties hebben, dus je zult met concentratie en heel voorzichtig moeten spelen. In de gecreƫerde virtuele wereld zal vrijwel elke centimeter beschikbaar zijn voor onderzoek door de speler. Het wordt een geweldig project, gemaakt volgens de regels van het rollenspel.

De officiƫle release van het project is gepland voor augustus 2014, dus fans van het genre hebben tijd om zich voor te bereiden. Voor de ontwikkeling van spelvaardigheden, kun je zelfs proberen om door de vorige twee delen te gaan, zeker, je moet iets onthouden. Zo'n warming-up zal in de toekomst helpen, zodra de mogelijkheid om Risen 3 te downloaden verschijnt, om zijn beste te laten zien.

Zorg ervoor dat de aandacht in het spel specifiek wordt besteed aan de studie van het territorium. Als je de ontwikkelaars gelooft, kan Risen 3 door alle eigenaars van pc's en Xbox- en PlayStation-consoles worden gespeeld. Hoogstwaarschijnlijk kunt u toegang krijgen tot de distributies van de game via de bekende portal voor het downloaden van Steam-bestanden.

Development in Risen 3 video wordt uitgevoerd op de beste grafische engine. Dus we zijn er zeker van dat het daar naar zal kijken. Ondanks het feit dat spelers van tijd tot tijd nog steeds te maken hebben met de laadschermen, wordt hun uiterlijk tijdens het spelproces tot een minimum beperkt. Alle belangrijke evenementen van het spel vinden plaats in Europa, de tijden van de Middeleeuwen. Tijdens de reis bezoekt u ook de landen van de Middellandse Zee en de tropen. Het is niet mogelijk om onze Risen 3-beoordeling niet voort te zetten met een herinnering dat alle hoofdlocaties handmatig zijn geregistreerd, zodat ze er natuurlijk goed uitzien De ontwikkelaars zeggen dat dit project de grootste wereld implementeert waarmee de studio ooit te maken heeft gehad.

Als een protagonist zal een gloednieuw personage dat niet bekend is bij gamers, presteren. In het verhaal aan het begin van het spel absorbeert de meester van de schaduwen de ziel van de held. De hoofdtaak van de speler, waarbij de meest uiteenlopende soorten wapens in Risen 3 worden gebruikt, is om de hoofdpersoon te helpen zich aan de donkere of lichte kant te hechten. Je reizen zullen worden gevuld met risico en mysterie, en onderweg kom je veel onaardse wezens en bekende gezichten tegen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more