Bladwijzers

Rise of Heroes

Alternatieve namen: Rise of Heroes

Rise of Heroes online spel - gratis browser-based strategy genre fictie model vrij te spelen. Deze prachtige wereld die oosterse cultuur en stimpankovskie technologie elkaar ontmoeten. Er is een plek, als wetenschappelijke ontdekkingen en magie. Deze originele combinatie is het hoogtepunt van het project van Gd-team. Ontwikkelaars hebben een ongekende schoonheid virtuele universum waar het verhaal zich niet ontwikkelt het klassieke scenario gemaakt, maar op een heel andere manier. Als je nieuwsgierig om te zien wat er gebeurd is met het feit dat de gebeurtenissen in het oude Nabije Oosten draaide de andere kant op, bent u van harte welkom om de bewoners van de nieuwe wereld te sluiten. Begon met Rise of Heroes, kunt u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en de welvaart van de eigen voorbeeld van de Staat om alle wijzigingen die zich voordoen in de tijd te kijken.

Doe mee met het spel Rise of Heroes opent de deur naar een leven van de meest memorabele avonturen. In staat zijn om een ​​account op een van de sociale netwerken die u geïnteresseerd bent binden, moet u de officiële website, e-mail adres van de game te bezoeken om te informeren en te wachten brieven wachtwoord. Dat is het hele Rise of Heroes profiel! Je bent nu een volwaardige gebruiker, die ook altijd en overal op de hoogte van door bestaande nieuwsbrieven. Als voor de systeemeisen voor het spel, dan zijn ze niet een barrière tussen jou en zo verslavend leuk geworden. Omdat het spel is bedoeld om mensen aan te trekken, niet om ze af te weren. Daardoor is het systeem eisen niet te hoog zijn. Het belangrijkste is dat de computer is aangesloten op het internet en had een normale browser.

Laten we eens kijken, wat te doen om in eerste instantie onopvallende eigendom uitgebreid en omgevormd tot een machtige kracht. Dus, het spel Rise of Heroes moet u het volgende:

- Inbeslagname van buitenlandse territoria;

- Voortbouwend op hun eigen perceel;

- Verbetering van de industriële technologie;

- Selectie van helden (de gouverneur en assistenten);

- Het verzorgen van dienst met het Leger;

- De accumulatie van rijkdom.

Plot van de game is gebaseerd op PvR-gevechten, dus je hebt een veel strijd. Potentiële rivalen zijn de andere spelers. Maar onder hen vindt er ook goede bondgenoten. Vechten voor territorium, moet u zich ervan bewust dat elke overwinning is een plus voor persoonlijke toestand. Immers, elke vierkante grond gevangen, het is niet alleen een uitbreiding van de grenzen, maar ook aanzienlijke beloningen. Er zijn ook botst met de NPC. Soms kunnen ze grote schade veroorzaken. Je moet leren om te gaan met deze tekens.

Vergeet niet dat veel van de Rise of Heroes online is afhankelijk van de helden die huren de dienst. Met hun hulp, zal je verkennen van de globale kaart van de wereld, om schatten te vinden, maar ook aan groepen soldaten op de gehate vijanden. Het spel heeft veel klassen en specialisaties helden. Hebben elk hun eigen kenmerken, capaciteit, en dus de functie. Probeer ervoor te zorgen dat u diende de helden van verschillende categorieën - dus je zal zorgen voor het succes van een geplande operaties!

Rise of Heroes speel je met behulp van de in-game store. In haar assortiment allerlei dingen. Dit verhoogt de productie en wetenschappelijke vooruitgang voor de ontwikkeling van de staat, en uitrusting voor de personages, en dus etc. Wat betreft de beschikbare wapens, wordt het verdeeld over dergelijke soorten zoals gebruikelijk, een verbeterde en legendarisch. Arsenaal bestaat uit armor, schilden, bracers, zwaarden, bijlen en andere goedheid.

Spel Rise van Heroes - het betekent geleidelijk gebruiken vooruitzichten die inherent zijn aan het project. Hoe langer het spel, hoe groter het bereik van uw mogelijkheden. U zult zeker in staat zijn om een ​​groots rijk, dat zijn macht verheerlijkt te maken! Stel dat je geen kleine moeilijkheden schrikken, zult u in staat om te gaan met eventuele problemen. Het belangrijkste ding - om een ​​beetje moeite te maken! Veel succes! Laat belichaamde alles gepland!

 

Rise of Heroes online registratie