Favorieten

Rise of Immortals

Alternatieve namen: ROI

Spel Rise of Immortals - een gratis 3D-play MMO games van kracht, die uitkomt in de populaire actie-strategie gameplay van traditionele spelen Moba.

Het spel Rise of Immortals online toegevoegd in tegenstelling tot traditionele MOBA geavanceerde functies socialisatie, samen met de voortdurende ontwikkeling van het karakter, die voor het eerst werden gemaakt voor het genre Moba.

Rise of Immortals speelt zich af in de wereld van Graxia, 300 jaar na de gebeurtenissen «Guardians of Graxia» gebaseerd Petroglyph, het spel, dat vorig jaar werd uitgebracht.

In de Rise of Immortals profiel bestaat uit verschillende fasen: inschrijfformulier, dat wil zeggen is aanmaken van een account en registratie bevestiging.

Om uw account aan te maken moet u het volgende doen:

1. Vind de officiële website van het spel Rise of Immortals.

2. Op de hoofdpagina, klik op de link «Gemeenschap».

3. Hierna klikt u op "Maak account aan».

4. In de eerste cel moet je gebruikersnaam in te voeren - uw gebruikersnaam.

5. Geef het e-mail adres - uw e-mailadres.

6. Schrijf Wachtwoord - een wachtwoord dat bestaat uit 3 tot 32 tekens.

7. Voer Wachtwoord bevestigen - dit betekent dat u nodig hebt om het wachtwoord opnieuw in te voeren om het te bevestigen.

8. Beantwoord de registratie Vraag - registratie vraag. Schrijf het antwoord in een cel die hieronder wordt weergegeven.

9. Voer de Security Check - geheime code. Hij toont op uw scherm.

10. Lees de positie van de site en controleer alle items dat u akkoord gaat.

11. Klik vervolgens op «Maak een account».

Play Rise of Immortals kan iedere geregistreerde gebruiker en computer instellingen die voldoen aan de volgende criteria:

Windows XP (Windows Vista, Windows 7) - OS.

Intel Pentium 4 2 GHz - Processor.

1 GB (2 GB voor Vista) - RAM.

1.5 GB - Harde schijf (HDD).

256 MB - Video Memory

DirektX 9. 0c-compatibel - geluidskaart.

In de Rise of Immortals u in plaats van de-rekening op basis leveling systeem spelen. Volgens dit systeem, kunt u hun personages te bevorderen door middel van verschillende avonturen, aanhoudende vaardigheid boom, evenals configureren en upgraden van de unieke vaardigheden die blijven bestaan ​​van wedstrijd tot wedstrijd.

Bovendien, Rise of Immortals online is de sociale hub waar spelers hun expansie kan laten zien, chatten, emoties, blader leiders, opslaan, beheren een verscheidenheid aan opties en meer.

Spelers hebben ook de mogelijkheid om Rise of Immortals vrij om zijn onsterfelijke karakter en ze te gebruiken om deel te nemen aan een verscheidenheid van modi die je overwinning zal brengen nemen.

U kunt goederen kopen via de in-game winkel om nog meer personages, waaronder het kopen van nieuwe features en hulpstoffen, zoals acceleratie of speciale elixer.

Rise of Immortals zal 12 personages te introduceren. U kunt een team te maken van twee personen (maximaal vijf).

Rise of Immortals online belangrijker vernietig de vijandelijke basis.

Log in het spel Rise of Immortals, start het spel met alle verantwoordelijkheid, en je zal zeker hoogtes bereiken.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more