Bladwijzers

goden War

Alternatieve namen: Rise of Mythos

Goden van War game (Rise of Mythos) in een sfeer van fantasie.

Jonge browser game goden van de oorlog bouwde de originele manier, met inbegrip van componenten en multi - card -strategie. Sinds ontwikkelaars hebben vertrouwd op de fantasie sfeer, krijgen een mooi product met een boeiend verhaal.

Evenementen ontvouwen tegen de achtergrond van de stad, die moet worden beschermd. Maar de oorlog is geen enkele interessante plezier. In haar vele kansen om hun talenten te strateeg, econoom en gokker te geven. Trek succesvolle kaart kan iedereen, maar om een ​​hele spel kaarten gegeven sterke alleen de meest succesvolle spelers te verzamelen. Om een ​​beeld van hoe om Gods of War spel, een aantal belangrijke posten te creëren:

    Mnogoe hangt af van de speler, zoals het combineren van de kaart helden en neem een ​​stap, maar er is altijd een"case", die graag betrokken bij de geplande loop van de gebeurtenissen te krijgen.

  • Osnovnaya doel om – volledige kolodu
  • verzamelen
  • Podobrat unieke combinatie van kaarten van wezens en verschijnselen, en zaklinaniy
  • Sovershat kopen veiling dome
  • Nayti eigen strategie en ontwikkeling ee
  • Prisoedinyatsya naar gildiyam
  • Uchastvovat in PVE-priklyucheniyah
  • Obustraivat stad, het oprichten van de nodige sooruzheniya
Dankzij deze"joker"soms groentje tot een aardverschuiving overwinning over de dispositie van een aas en doorgewinterde strateeg.

 

 

Card helden.

Goden van Oorlog registratie zal nemen om kennis te maken met de regels en evenementen. Te wijzen op de huidige e - mail adres, wacht op de reactie brief met een wachtwoord. Het kan dan gemakkelijk worden veranderd om uw eigen. Er is ook een optie door de ingang Klasgenoten, VKontakte, Facebook en e-mail. Roux.

Nu bent u de rechtmatige bewoner van de legende, waarin een veelheid aan personages die afkomstig zijn uit verschillende verhalen. Naast de elven, orcs en eenhoorns kunnen worden gezien Egyptische en zelfs de Scandinavische goden. Met hen zal u een bezoek aan de boeiende zoektocht die geleidelijk aan meer complex en divers geworden.

Deze tekens, alsmede natuurlijke fenomenen afbeeldingen – card, die vervolgens tot leven, verandert in een driedimensionale soldaten op het slagveld. Dan zijn er boogschutters, ruiters en voetvolk, evenals dreigende wolven, vleermuizen, zielloze ondoden. Soldaten gewapend met knotsen, zwaarden, speren, kruisbogen, magie scepter. Sommige verhogen de werking van anderen, en daarom is het belangrijk om deze te combineren.

V iPlayer Oorlog Goden kaart aanwezig 7 groepen en 4 character classes dat de elementen te beheersen, gebruiken brute kracht in het contact strijd, genezen of schiet een boog.

 

 

om te vechten, dus vechten.

de komende strijd eindigde goed voor je, je hebt een sterk team. Naarmate je verder door de missies, kunt u het dek van de nieuwe medewerkers uit te breiden, en ze kunnen krijgen, niet alleen in strijd met de vijand, maar quests te doen. Als u wilt zeer waardevolle kaart te krijgen, dan moet u een bezoek het veilinghuis, die samen brengt de meest unieke items.

Elke overwinning verhoogt de schaal van je vaardigheden en versterkt persoonlijke talenten. Om u te helpen zijn assistenten om het gewenste niveau te bereiken, kies trofeeën na de slag. Een andere manier is de inrichting van de stad waar een toren en de zeehaven te bouwen, om het bedrijf op te bouwen voor de productie van goederen, nuttige middelen te ontwikkelen. Bijvoorbeeld, de noodzaak ijzer, dat soldaten en wapens mail wordt smeden.

Trein met andere spelers op de speciale arena's, spreken in paren (twee aan twee), of enkele veldslagen (één op één). De actie zal kleurrijk en opzichtig zijn, tegen de achtergrond van een spectaculair landschap en uitstekende geluidseffecten.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more