Bladwijzers

Rise of the Tomb Raider

Alternatieve namen: Rise of the Tomb Raider, Rice of Tomb Ryder

Rise of the Tomb Raider: Lara Croft in nieuwe avonturen.

evenementen waarbij spelers deelnamen aan de vorige negende van Tomb Raider, zetten het tiende deel van het actie-avontuur voort met vooraanstaande heldin Lara Croft. Game Rise of the Tomb Raider in het jaar 2014 na de aankondiging, 13. 11. 2015 werd beschikbaar voor Xbox 360 met Xbox One.

Sommige haastten zich om beledigd te zijn door de ontwikkelaars, die nu niet van de avonturen kunnen genieten, maar bedrijfsvertegenwoordigers haasten zich om de eigenaren van PlayStation 4 en Windows gerust te stellen, zodat de pc Rise of the Tomb Raider vanaf het begin van 2016 kan downloaden, maar voor PlayStation 4 is het beschikbaar voor het einde van 2016.

. Het uiterlijk van de Tomb Raider - vooruit door de sneeuwstormen.

Deze keer bracht de beroemde schatzoeker naar Siberië. Nu ligt haar weg in de stad Kitezh "Russian Atlantis", waar het geheim van de eeuwige jeugd en het leven verborgen is. De heldin reist met een partner Jonah Mayawa.

Haar

avonturen zijn gevuld met gevaren en obstakels, ontmoetingen met Trinity-agenten, maar ook met wilde dieren en natuurrampen. Jacht en beweging trage sneeuw blizzards, vorst en mist. Het is noodzakelijk de gewoonten van dieren te bestuderen om niet in de poten van een woeste beer of een wolf te vallen en met succes hun voedsel te bemachtigen. Verschillende bewoners van het barre gebied komen slechts op een bepaald deel van de dag uit, en met het begin van een sneeuwstorm verschuilen ze zich langs holen.

Lara kan overleven met behulp van beschikbare hulpmiddelen. Het verzamelen van mineralen, planten, huiden, ze verandert ze in kleding en medicinale drugs. Andere artefacten zullen dienen voor vallen, de constructie van bogen, lasso, giftige pijlen.

De grootste vijand van de heldin is de harde natuur. Een sneeuwstorm of een lawine kan hier plotseling beginnen. Ze baant de weg door de hoge sneeuwafwijkingen, duikt behendig bomen, zwemt goed en rent snel. Deze eigenschappen helpen om te overleven, maar in koude klimaten is het belangrijk om de bron van warmte te vinden, en dit is ook een deel van de taak.

Lara's kleding wordt geleidelijk onbruikbaar vuil en gescheurd, en ze heeft materialen nodig om een ​​nieuwe te maken. Maar het moeilijkste begint als je meertrappige puzzels moet oplossen op basis van de wetten van de natuurkunde of oude graffiti moet ontcijferen.

De auteurs hebben gewerkt aan de realistisch- heid van het spelproduct en u kunt de kleinste details van de objecten zien. Bloed, vuil of natte plekken op Lara's kleding zien er authentiek uit en je kunt littekens en poriën op haar huid zien. Als u de belangrijkste punten bij elkaar optelt, krijgt u:

  • Rennen, zwemmen, springen, klimmen, etc. d.
  • Turn naar Pathfinder
  • Verzamel en gebruik items
  • Los riddles
  • op
  • Aan deel nemen aan battles
  • Bereik het eindpunt

Adventure Adventure.

Veel spelers kunnen niet wachten om Rise of the Tomb Raider te downloaden en Siberië te veroveren. Terwijl Rise of the Tomb Raider op de pc zich net klaarmaakt voor de release, kun je genieten van het kijken naar de commercials.

Lara overleeft op miraculeuze wijze de beschietingen, valt van een klif, klautert omhoog, vindt een geheim doolhof en schrijft op de stenen muren, opent een doorgang naar de ruïnes van de oude stad, wordt blootgesteld aan nieuwe gevaren en valstrikken, maar maakt verbazingwekkende ontdekkingen. En natuurlijk, op het beslissende moment vallen gewapende rivalen haar aan en begint een shootout.

Skoro kun je Rise of the Tomb Raider kopen en de drie toevoegingen die het bedrijf al aan het voorbereiden is om uit te geven, zijn voor houders van een seizoenspas gratis. Vanaf de debuuttrailer is het duidelijk dat de heldin Rice of Tomb Ryder de fabelachtige Baba Yaga zal ontmoeten. Ze heeft ongetwijfeld veel schokkende dateringen en we verheugen ons op hen met ongeduld.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more