Favorieten

Romadoria

Alternatieve namen: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria online

Ramadoria online - is een gratis online browser spel, ontwikkeld door het Duitse bedrijf Looki . Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring in het creëren van strategieën die herhaaldelijk hebben bewezen door eerdere projecten, omdat online game Ramadoria is de duidelijke favoriet voor de titel van beste gratis browser strategie!

O nlayn spel Romadoriya zal draaien de klok terug en geeft de mogelijkheid om de majestueuze tijden van oude rijken genieten, gun jezelf "van en naar" het bouwen van een persoonlijke imperium, evenredig met legendarische Romeinse en voelen in de rol van de keizer.

Systeemvereisten voor het spel zijn niet erg hoog, dus om het spel online te spelen Ramadoria kan worden zonder problemen. Zo is de minimale systeemeisen zijn als volgt:

· Windows 98 / XP / IE / Vista x32/Seven

· Processor : Intel Pentium III 800 MHz

· 256 MB RAM [ _13_]

· 64 MB videokaart

Wilt u ook toegang tot internet en een browser

hebben

Doe mee met het spel Ramadoria is een zeer eenvoudig en begrijpelijk. Aangezien Ramadoria online game browser- is er geen noodzaak om het spel te downloaden en te installeren op uw computer. Om het spel te starten, moet u naar de officiële website van het spel en het selecteren van de Registreer Ramadoria in een klein formulier in te vullen, waarin u dient aan te geven:

· Inloggen - de naam die aan de gebruiker zal worden verstrekt in het spel

· E-mail [_13_ ]

· Wachtwoord

Moeten ook gelezen en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van het spel. Op deze Ramadoria geregistreerd eindigt, dan begint het spel automatisch.

In het begin, alle acties die moeten worden ingevuld zijn gemarkeerd met groene pijlen en begeleid door diverse tips. Iedere speler krijgt een stuk grond waar u wilt beginnen aan een imperium met de hulp van zijn assistent Guy creëren. Eenvoudige taken uit te leggen de basisprincipes van het spel, en de speler begint reeds stedelijke structuur te ontwikkelen.

Uitgevoerd op een hoog niveau in het spel marktverhoudingen. Alle in het spel heeft de volgende bronnen:

· Denard - is zilveren munten die dienen voor vele verschillende monetaire transacties

· Resource - is gouden munten gebruikt om spionnen te huren

· Voorzieningen - nodig om troepen [bieden _2_]

· Munitie - gebruikt voor het bewapenen van de legers [ _2_]

· Wijn - een stimulans dat maakt het werken Run Faster

EN gras Ramadoria online begint met een missie waarin je wilt bouwen Forum Romanum - het hoofdgebouw in het spel. Daarna is er de mogelijkheid om de markt herberg, huizen, diverse militaire installaties te bouwen. Belangrijk is dat alle gebouwen behalve de kaarten eenmaal gebouwd. Door deze spelen Ramadoria wordt het veel interessanter, want je kunt bouwen grote steden en krijgen enorm leger.

Ga naar de constructie, ontwikkeling en bescherming van de stad kost veel tijd en middelen. Daarom grata in online game Ramadoria kunnen twee fundamentele strategieën te gebruiken.

In het eerste geval in het bouwproces noodzakelijk is om wijn te gebruiken om de werknemers aan te passen en verminderen de tijd van de bouw van gebouwen. Of u kunt meer tijd besteden en vertrouwd te raken met de beginselen en regels van de markt en een dieper inzicht in de mogelijkheden van stedelijke gebouwen. Aan het begin van het spel beide manieren zijn aanvaardbaar, aangezien nieuwkomers immuniteit dat nieuwe spelers beschermt tegen aanvallen van spelers die al een hoog niveau van ontwikkeling hebben bereikt.

In het spel zijn er een heleboel verschillende soorten troepen (ongeveer 30). Maar niet alle van hen zal onmiddellijk beschikbaar zijn voor de speler, te beginnen ondergeschikte gebruikers zal alleen soldaten. Maar het bereiken van een bepaald niveau van ontwikkeling, waarbij de accumulatie van middelen en na de bouw van de benodigde militaire installaties kunnen de resterende soldaten gebruiken.

In Ramadoria spelen mogelijk is, met behulp van drie belangrijke tactiek:

· Verdediging van de stad

· Siege

· Slagveld

Natuurlijk voor elke tactiek is noodzakelijk om verschillende soorten troepen, die het best geschikt is voor hen te gebruiken. Zo, het creëren van een leger nodig om na te denken over wat voor soort gevechten zullen plaatsvinden en vergeet niet over de verdediging, anders zelfs de meest elite en krachtige troepen die bestemd zijn voor aanvallen zullen gewoon opgelost in de verdediging.

Is ook vermeldenswaard het hoge niveau van de graphics in het spel, dat is duidelijk een van de beste browser-based games.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more