Bladwijzers

RomeWar

Alternatieve namen: Rome War

RomeWar online - multiplayer online role-playing game, gemaakt in de stijl van de vorming van het Romeinse Rijk, met de juiste omgeving en de douane. Het spel bevat zowel diverse veldslagen en strategie-elementen, zoals online game romewar verschillende verscheidenheid van opties in de keuze van de tactiek en strategie.

In romewar helemaal gratis online spel romewar kan spelen vereist alleen toegang tot internet beschikbaar en op uw computer browser (Internet Explorer (versie 6 of 7) of Mozilla Firefox of Opera) geĆÆnstalleerd.

Om te beginnen het spel vereist registratie in het spel romewar.

Romewar Registratie is als volgt: op de hoofdpagina van het spel, moet je de naam (eronder weet je de andere spelers in het spel), wachtwoord, uw e-mail, geeft u ook uw geslacht, ras, selecteert u (of Romeinse Galliƫ opgeven ) in te voeren controle karakters en klik op "Aanmelden". Alle, romewar registratie is voltooid, kunt u beginnen met het spel.

Zoals reeds vermeld, om het spel online te spelen romewar zult u aan de kant van Rome en GalliĆ«. De Romeinen zijn meer geavanceerde technologie, zijn ze in staat om een ā€‹ā€‹reeks van landbouwproducten groeien, om edele metalen te extraheren. De GalliĆ«rs zijn geneigd magie van de natuur, zijn ze in staat om wilde dieren te temmen, ze zijn uitstekende jagers en genezers.

Om het spel online te spelen romewar hier zijn er 23 locaties: de stad van het Romeinse Rijk, de stad van Galliƫ, en andere neutrale grond. Begon te spelen romewar, vind je jezelf in een stad of dorp Lemonum Tarentum, afhankelijk van de keuze van het ras. Het is wenselijk om meteen merkt dat je een mentor van het aantal spelers, die u helpt in het spel te krijgen.

De aankoop van noodzakelijke items (wapens en armor) op de markt, gaat u naar de kazerne om de eerste ervaringen met de gevechten te krijgen en te groeien in niveau. In de lagere niveaus, kunt u geleidelijk verhogen van het aantal pence in de portemonnee door vissen, of werken als een huurling.

Afzonderlijk, het moet gezegd worden over de kunst van oorlogvoering. Verplaatst hier afwisselen. Voordat u slaan, moet u het beschikbare vermogen naar de cel naar de vijand bewegen bewegen, als je weg bent van de vijand, zul je automatisch geraakt in de rug. Als de vijand zal zijn op zeer korte afstand, moet u de beelden wel op haar teek (waar je wilt raken). Als u wilt om de blokken te zetten, zet een vinkje in het beeld van zijn karakter. Kunnen worden getroffen of zet blokken met twee handen.

Een ander kenmerk van het spel: in de strijd, kunt u een item te verwijderen en te dragen. Wanneer u deze opneemt, is het natuurlijk niet verloren, en als de jurken, telt dit als een vooruitgang.

Voor elke wedstrijd zijn er vier opties voor het karakter van disposities die het pad van haar ontwikkeling te bepalen. Voor de Romeinen - het principe gastat, Triarius en Saleh, voor de GalliĆ«rs - Arverne, Helvetia, Belgo en druĆÆde. Elk van hen heeft zijn voordelen (melee of ranged attack, een defensieve strategie of magie), beĆÆnvloedt slagkracht van het karakter en vormen zijn persoonlijkheid. Scheepsbouwer, smid, mijnwerker, houthakker, wijnmaker, bediende, priester of boer: ook, elk van de paden van ontwikkeling, krijgt u de gelegenheid om verschillende beroepen te verkennen.

Het belangrijkste doel van het spel - het is een economische en militaire ontwikkeling, als je karakter, en het rijk als geheel. Ontwikkeling wordt bereikt op verschillende manieren: van de bouw en de verbeteringen aan de plunderingen en aanvallen op buurlanden. Het spel is zo ontworpen dat je kunt om geld te verdienen voor de ontwikkeling (bijvoorbeeld om middelen uit te pakken in de mijnen), en kan gehuurd worden voor een vergoeding van de werknemers om bepaalde werken uit te voeren. U kunt deelnemen aan het Legioen, onder het bevel van een meer ervaren speler, of creƫer je eigen, vooraf verdienen ervaring, reputatie, en natuurlijk geld, want je moet iets betalen als legionairs.

Dus, romewar online spel waarin je kunt

- Helden vechten tegen de computer of andere spelers;

- Verbetering van de economie vreedzaam, mijnen, de bouw van gebouwen;

- Maak je leger, aanval, buit en capture slaven, of beschermende groepen die de burgers te beschermen regelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more