Bladwijzers

Rulimony

Alternatieve namen: Rulimony

Online spel Rulimony - gratis browser spel gemaakt voor de ontwikkeling van vaardigheden en neigingen bij kinderen. Unieke game zal helpen om een ​​saai en pijnlijk leerproces leuk en plezierig. Meer dan 40 verschillende mini-games niet alleen fleuren uw kinderen vrije tijd, maar brengen ook substantieel voordeel.

Rulimony online game ontwikkeld voor kinderen van voorschoolse en vroegschoolse leeftijd. Toch zal zelfs de ouders het leuk vinden en kunnen Rulimony samen te spelen met hun kroost. Word buitengewone bewoner van de sprookjesachtige wereld is heel simpel.

Rulimony Online registratie biedt een dergelijke kans. U bent verplicht om de volgende velden in:

 • Naam van de baby
 • Wachtwoord
 • E-mail
 • Leeftijd
 • Sex
 • Land

Doe mee met het spel biedt ook een keuze Rulimony spel karakter. Dan zet je een vinkje dat u akkoord gaat met de regels van het spel, laat uw kind om te spelen en Rulimony niet tegen krijgen nuttige nieuws. Registreer Rulimony worden afgerond nadat u een e-mail met instructies over hoe u uw account te activeren en volg de stappen.

Houd er rekening mee dat op een account, kunt u slechts een karakter aan te maken. Maar als uw kind wil proberen te spelen met iemand anders, niemand verbiedt om een ​​nieuwe account aan te maken met een andere keuze van held. In dit geval zal er amusant zverushki onafhankelijk zijn.

Wat ze inwoners Rulimondii? Wat is de impact op het spel dat je een kat, of, bijvoorbeeld, een vos hebben gekozen?

Het spel heeft zes soorten tekens. Elk van hen heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken.

Hond zal nooit teleurstellen als u wilt dat de echte sterke vriendschap. Met zijn vlucht van de verbeelding en rusteloos optimisme niet vervelen.

Hearted beer zal de breedte van zijn ziel te tonen. Help deze zoetekauw realiseren van een gekoesterde droom: om de hele wereld te zien.

Fox schittert met zijn vindingrijkheid en expertise. Dit sociaal persoon begrijpt iedereen, en zorg ervoor om te zorgen.

Bull kan de ziel van een bedrijf. Houdt van zijn familie en home comfort. In games, streeft de eerste te zijn, als op hen betrekking heeft zeer serieus.

Kat - is de belichaming van de meest beleefd en de intelligentsia. Zal nooit tegen iemand, en hun talenten te schitteren spreken. En hoewel computermuis vriendschappelijke relatie speelt hij zelf soms.

Artful Bunny nooit geaarzeld en verrassing zijn savvy. Laat niet in haar regels, dus het is altijd wel ergens in een haast.

Hier vindt u ook kennis maken met de prachtige bewoners Rulimondii. Kies wie je wilt en beginnen om het spel online te spelen Rulimony.

Onze helden zijn gemakkelijk te verplaatsen rond de virtuele wereld en kunnen deelnemen aan een spel. Rulimony online game voorbereid ten behoeve van milieuvriendelijke vervoerswijzen. Elke nieuwe speler krijgt een persoonlijk skateboard. Maar het is mogelijk de tijd veranderen voertuig. Immers, het spel wordt voortdurend uitgebreid wagenpark. Overigens, niet alleen vervoeren maar ook andere waardevolle spullen kunnen worden aangeschaft met de game geld Auro. Aan het begin van het spel moet je een aantal kosten, maar meer geld zal een zoektocht ontvangen.

Rulimony online is een enorme stad met een verscheidenheid van locaties. Ze worden gescheiden voor openbare, commerciële en prive. Onder de overvloed aan gebouwen en diverse kastjes vind je:

 • Strand
 • Cafe
 • School
 • Club
 • Park
 • Winkels

Beste ouders, nadat uw kind wordt verwacht dat het spel online te spelen Rulimony, zijn succes zal niet onopgemerkt door jou. Na verloop van tijd zul je je realiseren dat uw kind een beter lezen, schrijven, kleuren onderscheiden, je woordenschat uitbreiden, zorgt voor het milieu, geleerd om persoonlijke financiën, in staat om beslissingen te gemakkelijk vinden gemeenschappelijke taal met hun collega's te beheren. Dit spel is bedoeld voor zelfrealisatie zowel meisjes jongens. In het proces van online games kunt uw kind geheugen, logica, waarneming, ruimtelijk denken, fijne motoriek, een oor voor muziek te ontwikkelen. Bovendien, als je wordt Rulimony spelen samen met de kinderen, het zal bijdragen aan uw begrip en samenhang.

Game is beschikbaar en gratis voor alle, maar sommige soorten mini-games vereisen voor hun ontdekking van de gouden sleutels. Geloof dat een relatief klein bedrag besteed aan hun aankoop zal worden gecompenseerd. Gouden sleutels zal meer mogelijkheden openen en zal een goede verrassing voor uw kind. Haast u hun kinderen, want ze verdienen het!

Maak de leer bracht plezier en trots zijn op haar prestaties krovinushku! Wie houdt er niet van dat je weet hoeveel het is prettig om de succesvolle ontwikkeling van hun kroost te observeren. Rulimony spel is voor u klaar en klaar bent om je echte helper geworden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more