Bladwijzers

Rune

Alternatieve namen: Rune

Game Rune staat zal zijn om u te intrigeren alleen spaarder! Onthul de sluier van geheimhouding, en waarschuwen dat, over het geheel, zal de screensaver niet veranderen, maar elke keer als ze beginnen met het spel lelijke tekens die op de achtergrond verschijnen, zal anders zijn. Dus, maak je kennis met de gremlins, dwergen, mensen, en zelfs veel grappige karakters. Onmiddellijk ter waarde van onvolmaakte game menu. Bijvoorbeeld, traditionele ESC-toets is hier niet naar buiten te komen, en is bedoeld om het hoofdmenu van het spel te brengen. Daarom, om het spel te besturen werd gegeven aan u gemakkelijk, raden wij u onmiddellijk opnieuw configureren van de toetsen voor zichzelf.

Rune spel begint, niet meer, niet minder, met een bezoek aan je held een ceremonie in de gelederen van de soldaten van een onbekende held die nederig boog voor wijdt zijn advies. Na een lange en enigszins vermoeiend (zo leek het ons) van meningsuiting alle krijgers van de Raad, hief zijn armen en barstte in luid geschreeuw. Als de logica gaat, moet de nieuw gewijd held zwaard het langst zijn. Een paar minuten later tolereren we in het verlaten dorp.

Rune moet elke speler te downloaden als het spel is echt een kwaliteit project. Ondanks het feit dat op het eerste gezicht een beetje grafische rustiek mag lijken, het is gemaakt echt goede kwaliteit. Haar beste hand die je kunt overwegen opties panel maximale kwaliteitsinstellingen. We dachten ook dat was een soort van eenvoudige 2D-graphics is het hoogtepunt van dit project. Het spel is zo snel en het landschap geloofwaardig verandering elkaar, en na te denken over de monotonie is niet nodig.

Download spel Rune ook mogelijk om te genieten van de kwaliteit van de prestaties van dynamische objecten. In tegenstelling tot sommige statische personages en landschappen, zijn bewegende objecten zo spoedig mogelijk gemaakt met een hoge kwaliteit.

De ontwikkelaars beschrijven het als een genre thriller, waarin de gebeurtenissen in de eerste persoon. Alle deelnemers zijn kwalitatief getoond, zodat zelfs een leek kan begrijpen zonder de klasse waartoe elk van hen behoort te horen zal zijn.

In Rune zullen spelen met behulp van krachtige wapens. Nog steeds een verblijf op het grondgebied van het dorp, de hoofdpersoon vindt een verlaten bijkeuken. Hier alle deelnemers van het project beschrijft de fundamentele soorten wapens, de functies en voordelen. U kunt willekeurig combineren van de verschillende bewegingen die speciale combo's kan brengen. Naast dit project geldt alleen voor magische wapen - bijna alle zwaarden of hamers bezitten magische eigenschappen.

Voordat de gameplay, zal je nodig hebt om het spel Rune die direct kan worden gedaan op de algemene website van het spel te downloaden. Om u persoonlijk kon de voordelen van dit project te zien, kunt u downloaden of als voorbeeld om Rune video trailer, die beschreven wordt in detail alle voordelen!

 

Rune