Bladwijzers

Runes of Magic

Alternatieve namen: Runes of Magic

Wil originele fantasie? Wilt spelen gratis en online? Wil nieuwe chips voor karakterontwikkeling? Ga dan naar het "Land van de wanhoop" - browser based multiplayer role-playing game, beter bekend als Runes of Magic online. Hier vindt u een modern 3D-graphics, spannende plot met veel quests en, natuurlijk, de grootschalige gevechten in het formaat van de speler versus speler.

Om het spel Runes of Magic online spelen, moet u (ofsayta) downloaden en installeren van de game client (programma om het spel te draaien van uw computer). Minimale systeemeisen voor de PC als volgt: CPU: AMD 2500 (of Intel Pentium 4) 2. 0GHz, 1 Gig RAM, videokaart Nvidia GeForce 5700 128MB (of ATI Radeon 9600 en dergelijke), 10 gigabyte aan vrije ruimte op de harde schijf. Ik moet nog installeren of bijwerken DirectX 9. 0c. Online spel Runes of Magic wordt ondersteund door elke browser.

Maak nu uw account. Doe mee met het spel Runes of Magic wordt uitgevoerd in de browser op de officiële site. Klik op "Speel" en aan het eind, selecteer "ga naar de registratiepagina." U krijgt het formulier, vul het in en klik op "Aanmelden Runes of Magic». In het formulier moet u de gebruikersnaam (schermnaam) en forum naam, adres huidige mailbox wachtwoord op te geven. Aan het eind van eenvoudige rekenkunde om te controleren en accepteer de regels van het spel. Dat is alles wat u nodig heeft om Runes of Magic online registratie.

Ga dan verder met de creatie van het personage. Race in een spel - het is mensen. Maar er zijn acht klassen karakters: Warriors, Scouts, Rogues, Mages, Priests, Knights, de Guardians en de Druïden. Nou, kiezen wie u wilt het spel online Runes of Magic te spelen. Strijders - vakmensen Battle Met force attack pletten. Scouts - jagers en spoorzoekers, meesterlijke boogschieten en kruisboog. Rogues - acrobaten en fans om terug te slaan, hun belangrijkste wapen dolk en snelheid. Magee - wijzen en advocaten, hun wapens - magische spreuken, het gooien van vuur en bliksem. Priesters - intermediair tussen mensen en goden, en zelfs het bezit wonderbaarlijke magische krachten, kan de gezondheid te herstellen en terug te keren naar het leven. Ridders - de zwaarste categorie, ze dragen zware bepantsering en is eenvoudig te bedienen door een wapen. Keepers - ze zijn een met de natuur, onoverwinnelijk in melee en beschikken over een extra wapen tegen de vijand, hun huisdieren. Druids - wijzen en genezers, om de vijand te onderwerpen met hun spreuken. Het belangrijkste is dat je precies weet handig, dat wil zeggen, het bereiken van level 10, kunt u een aanvullende class hero kiezen, dat is hier een dual class systeem. Bovendien, indien gewenst, kunt u de klassen van plaats wisselen.

Runes of Magic online spel waarin alle personages hebben een gemeenschappelijk kenmerk - Strength, Agility, Stamina, verstand en wijsheid. Van wapens die je in staat om Runes of Magic te spelen zal zijn, is er een one-handed zwaarden, dolken, toverstokjes, een hand bijlen, knuppels, zwaarden met twee handen, stokken, bijlen en hamers, bogen en kruisbogen, en gegooid wapens.

Ook, om Runes of Magic te spelen, te weten, om te bewegen rond het spel kaart, moet u de runen - speciale stenen die kunnen worden ingebed in objecten en ontvang een aantal speciale vaardigheden.

Het spel heeft een beroep, deze tools worden toegepast. Omdat het een vakman is net zo belangrijk als een krijger - de enige manier om goud te verdienen en te diversifiëren hun munitie.

Maar natuurlijk, het allerbelangrijkste, wat trekt het spel Runes of Magic Online - wordt uitgebreid en spectaculaire gevechten in het formaat van PVP (Player versus Player). Verscheidenheid aan klassen en wapens, alsook militaire vaardigheden bieden deze personages worstelt unieke sfeer van strijd, die we zeker dat je zult niet worden gevoeld tot nu toe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more