Bladwijzers

S4 League

Alternatieve namen: S4, C4

Online Game S4 ​​League-is een combinatie van shooters en prachtige anime graphics. Dus ik denk dat wanneer je een ongewone shooter zal ervaren met een prachtig spectaculaire graphics, dit spel zal je niet onverschillig laten.

U heeft toegang tot alle servers in de wereld, wat betekent dat je in staat om te vechten naar eigen goeddunken met spelers van verschillende delen van de wereld.

S4 League biedt online de kans om je eigen unieke personage te creëren. Winkel in de game, in het bereik, zijn er honderden leuke dingen en kleding, wapens en accessoires. U kunt ook een verscheidenheid aan variaties van kapsels en gezichtsuitdrukkingen te kopen om te kiezen tussen mannelijke en vrouwelijke karakter - een unieke karakter is heel eenvoudig. Hoewel het een ervaren volwassen stijl shooter of een leuke anime personage in S4 League allemaal mogelijk zal zijn.

Zodra je je personage ekipiruesh, kunt u deelnemen aan de wedstrijden.

In dit spel kun je de combinatie modus waarin je wilt spelen. Hier nemen we aan mode Touchdown, waar je moet hun vechten en schieten vaardigheden te tonen, zal uw belangrijkste taak om de bal te beheersen en terug te sturen naar het doel van de tegenstander. Of, bijvoorbeeld, een meedogenloze en adembenemende modus Deathmatch, waar om spelers te doden moet je je strategische en combat skills te tonen.

Chaser-modus voor een bepaalde tijd je hebt om te verbergen en lopen weg van zijn achtervolgers. Ik waarschuw u dat het niet makkelijk, vooral als je het nastreven van een reaper zichzelf. Maar als je liever een klassieke shooter, S4 League Online biedt u de arcade mode, daar zult u in staat zijn om hun vaardigheden te tonen in de strijd tegen de robots die alles op hun pad vernietigen. Hier moet u de 3D-meting reizen, op zijn weg naar duizenden tegenstanders te ontmoeten en hen te vernietigen. Daarnaast zal u gevraagd worden van de grote reflex vaardigheden en supersnelle strategische ideeën.

Doe mee met de game S4 ​​League geeft je de mogelijkheid om te duiken in de wereld van shooters en anime, plus bij het betreden van het spel krijg je een set van beginner, die zal bevatten: halfautomatisch training en plasma zwaard, twee vaardigheden die de levering van het leven op 15 te verhogen en tot 30 eenheden, en gewone broek met een mantel.

S4League werd gemaakt door motion graphics anime - wanneer je rennen, springen, schieten en vliegen je personage zal geweldig uitzien! Net als de personages uit de populaire strip. Nieuwste stijl graphics zal u de kwaliteit van bewegingen en een onberispelijke karakter scènes, zelfs als je nog een rookie, en het is uw eerste stappen in S4 League online.

Een van de leuke eigenschappen is dat S4 League te spelen op elke computer met video.

Bij het nastreven van de titel van de beste speler die je hebt voor een ontmoeting met duizenden professionele spelers en zijn titel te rechtvaardigen.

Join S4 League online, lid worden van de clan en uitgegroeid tot de nummer een onder de vele anime games en shooters!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more