Bladwijzers

The Saboteur

Alternatieve namen: The Saboteur

Spel Saboteur - een computerspel, die een hele mix van verschillende genres vertegenwoordigt, zoals het gecombineerd de elementen en autosimulator, en de elementen van shooter en actie genre, gecombineerd met avontuur. Een spel gemaakt en uitgebracht in 2009, de van Pandemic Studios en Electronic Arts.

Het spel vindt plaats in Frankrijk, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog, Nazi-Duitsland bezet. In deze situatie, een Ierse coureur en monteur Devlin beslist om deel te nemen in de strijd tegen het fascisme en krijgt toestemming van de Franse strijders van de verzetsbeweging, evenals van de Britse inlichtingendiensten.

Game gameplay heeft serieuze gamer en vrijheid van handelen is zeer vergelijkbaar met het beroemde spel GTA. Game Saboter ontvangen van de oorspronkelijke ontwikkelaars onconventionele visueel ontwerp. Zo is de hele game wereld, waarvan een wordt bewoond door de nazi's, verschijnt op het scherm in grijze tinten, en in de mate dat, als de hoofdpersoon in het spel geeft het invullen van diverse taken in verschillende gebieden - rond de game wereld is beschilderd met alle kleuren. Een zeer belangrijke functie voor dat succes zou kunnen spelen Saboteur - het stealth mode. Immers, zonder de hoofdpersoon is niet gekleed in een nazi-uniform, niet gemaskeerd, niet te verbergen is het onmogelijk om zijn taken te vervullen. Saboteur spel maakt het zijn gebruikers in staat om taken uit te voeren in real-world gaming wijken van Parijs en zijn voorsteden - in de buurt van de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Sacre Coeur, de Madeleine kerk, en dus § En de gebeurtenissen die zich in Saarbrücken en Le Havre.

In dat geval, als u besluit om The Saboteur te downloaden heb je beginnen te spelen, zul je leren dat er een verhaal en extra missies. Zij zullen moeten gamers gaan, maar u kunt hun eigen doelen en in vrij spel kiezen. Dergelijke doelen zijn wachttorens, berichten met pantservoertuigen, luchtafweergeschut, benzinestations, generaals, en dus etc. Als de hoofdpersoon nog opmerken - er zal ook opgenomen angst. Het spel heeft vijf verschillende alarm niveaus. Zo op het eerste niveau van angst verschijnen auto en moto-patrouilles, en het vijfde niveau van angst houdt verbinding met strijders die vervolgde held op een laag niveau vlucht beschoten zoeken.

Als u het internet Saboteur video vragen, weet je dat het spel bevat de volgende tegenstanders: SS-soldaten, de soldaten van de Wehrmacht soldaten Navy soldaten Gestapo Terror bedrijf en zo

Het spel is verdeeld in bepaalde wapen klassen. Er hier en pistolen en machinegeweren en granaatwerpers en shotguns, en dus etc. Gamers gelijktijdig mogen uitrusten elke twee soorten vuurwapens. Naast de conventionele aanwezig in The Saboteur machine, goed voor niet minder dan veertig soorten wapens zijn onderverdeeld in vier klassen. Als u een half-track of een gepantserd voertuig te krijgen, dan moeten ze zelf rijden naar de garage. Dan nemen ze je aan de beschikking. The Saboteur is in de tanks. Bijvoorbeeld, de werper tank. Hij heeft gedaan tegenstander zal zeer hoog zijn. In Saboteur heeft veel positieve en negatieve tekens. Met hen zul je in staat zijn om zo snel te installeren dit spel op je pc en duik in dit gevaarlijk spel wereld te ontmoeten.

Try! Wij denken dat u geen spijt van de tijd besteed aan het spelen. Veel succes!

 

The Saboteur