Bladwijzers

Heilig

Alternatieve namen: Heilig

Sacred - fantasy computer role-playing game in het genre van de RPG. De in Duitsland gevestigde fabrikant van Ascaron, tot leven gebracht een serie van games Heilig, vertaalde de Prins van de Duisternis. Het spel is interessant en spannend. Je hoeft niet veel druk hebben of bouwen hele keten in strategische gevechten. Het is veilig om te reizen en quests te voltooien.

Hoe te eindigen lezen van deze recensie van het spel, raden wij u aan Sacred video's en screenshots te bekijken. En dan kun je het spel Heilige plaats downloaden.

Sacred spel biedt u een kans om de wereld van de fictie te verkennen. Speel je op het continent, Ankara, in het universum van de Heilige.

Vervolgens moet je een keuze voor het karakter van de voorgestelde opties:

• Gladiator;

• Battle Mage;

• Bos Elf;

• Dark Elf;

• Serefima;

• Vampiressa.

Gladiator - de beste in melee gevechten. Omgaat met elk soort wapen.

Battle Mage - het belangrijkste wapen van magie, maar ook een goede beheersing van zwaarden, toverstokjes, personeel, etc. etc. Adviseren beginners niet om het te kiezen. Heeft een wapen dat hij gebruikt alleen.

Bos Elf - goed voor beginners. Dit is representatief voor slechts vechten over lange afstanden. Gebruik magische elfjes, en alleen de beste korte afstand schieten met een boog en kruisboog.

Knight - melee vechter. Gebruikt de kracht van de Dark Elves en vergif. Zeer interessant en krachtig karakter. Heeft wapens alleen voor eigen gebruik.

Serefima - erfgenaam van de mystieke engel. Gebruikt hemelse magie, en een goede beheersing van zwaarden, boogschieten.

Vampiressa - twee in een. Bij daglicht - een krachtige krijger, en 's nachts - een sterke vampier. Onderhoudend karakter.

Wie in de game Sacred U zult het gewoon spelen uw keuze. Na verloop van tijd, kan elk personage proberen.

Game Prince of Darkness geeft het begin van bepaalde vaardigheden van je personages. Tijdens het spel, verheffen de niveaus, kunt u vaardigheden te verbeteren. Ook op het prestatieniveau van je karakter beïnvloedt de waarde set van standaard kenmerken. Zoals kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid, fysieke regeneratie, geestelijke regeneratie en charisma.

Sacred pc spel is verdeeld in moeilijkheidsniveaus, die namen van edele metalen hebben: brons, zilver, goud, platina en niobium. En de kaart van Ankara continent verdeeld in delen - regio's. Dus u worden gepresenteerd met een grote uitgestrektheid voor je zogenaamde walking.

Het spel heet Sacred Prince of Darkness is niet tevergeefs. Het blijkt dat de gameplay heeft een voorgeschiedenis. En zoals altijd, hier komt de helden met kwade bedoelingen, dan vertalen hun bedoelingen. Dragen de straf voor. In ballingschap, krijgt hij geen kracht meer en gaat in de wereld om het kwaad af te wikkelen. We hebben het over shaddara.

Je personage moet alles in het werk te maken in de uitvoering van taken.

Vertrouwen dat de game Sacred je al geïntrigeerd. Er is niets leuker dan te voet door de uitgestrekte kleurrijke wereld. Na het schema hier van goede kwaliteit, alle kaarten gewerkt. En de muziek is goed gekozen, niet alleen niet afleiden van het spel zelf.

Kan overgaan. Succesvolle je speelt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more