Bladwijzers

Sacred 2

Alternatieve namen: Sacred 2

Sacred 2 - computer role-playing game in het fantasy genre RPG. De in Duitsland gevestigde fabrikant heeft besloten om de eerste game Sacred blijven. Met introduceerde geavanceerde vernieuwingen het spel heeft wel een nieuw verhaal, nieuwe gameplay. En alles wordt gepresenteerd op een behoorlijk niveau. Vertaald spel Sacred 2: Fallen Angel. Misschien betekent dit dat de inwoners van Ankara in afwachting van een held die hen redden van het begin van de chaos.

Dat spel Sacred 2 is in je gezicht nieuwe fans moeten gewoon het spel te downloaden Sacred 2. Om dit te doen, moet je JavaScript op uw computer programma's voor het downloaden van games.

U zult het continent genaamd Ankara in het universum Heilige dwalen. Helemaal aan het begin van het spel Fallen Angel Sacred 2 kiest u de klasse waartoe beide karakter van grenst de voorgestelde uitzondering Seraphim volledig verschillend van de eerste versie van het spel: Seraphim, High Elf, Dryade, Temple Guardian, Shadow Warrior, Inquisitor en Dragomag. Maar buiten dat is het zeer belangrijk voor u het pad waarop karakter gaat kiezen: Path of Light of Darkness. Meer bepaald is het noodzakelijk om een ​​godheid kiezen: Lumen (God van het Licht) Forens (godin van de wijsheid en filosofie), Cybele (Godin van de Natuur), Testa (God van de wetenschap), Kuan (God of War) en Kerr (godin van het Kwaad). Lumen Forex en Cybele, en Inquisitor - - Darkness - Coeur Kuan en Testa als je de Seraphim selecteert, krijgt u alleen beschikbaar pad van Licht zijn. Dienovereenkomstig, bij het kiezen van een pad van duisternis, heb je geen keus in het lumen van de godheid, en als het pad van Licht, dan Kerala.

En dan kun je beginnen het spel te spelen Sacred 2.

De gebeurtenissen in het spel voorafgaan aan de gebeurtenissen van het eerste deel van het spel. Hier oude tijden, toen kinderschoenen mystieke krachten en wanneer gebeurtenissen leidden tot de verdeling in goed en slecht. En het ergste kan leiden tot chaos. Maar je moet niet laten gebeuren, of vice versa om het proces te versnellen.

Natuurlijk, het kaartspel is verdeeld in zeer verschillende regio's:

• Tilizy;

• Artamark;

• Nor - Plath;

• Seraphim Island en lange onderwater grot draken;

• Hiss Ta.

Tilizy - regio elfen. De meest pijnlijke deel van Ankara. Het klimaat is gematigd.

Artamark - mensen op het platteland. Verdeeld in vorstendommen geregeerd door verschillende prinsen. Het klimaat is droog.

Nor - Plat - het grondgebied van de orcs. Verdeeld in strijdende stad. Steppe klimaat.

Seraphim Island en lange onderwater grot draken - eigendom van de Seraphim. Een grote ondeelbare staat. Alleen hier T - energie onder controle.

Hiss Ta - grondgebied hagedissen, draken volgelingen. Dorp overspoeld met water. Is verdeeld in de stad.

In het algemeen, de belangrijkste taak is om je taak uit te voeren, je vaardigheden te verbeteren, het terrein te verkennen en beslissen over het lot van de hele Ankara.

De game Sacred 2 wordt gepresenteerd in afbeeldingen van hoge kwaliteit, goede animatie. Hoewel sommige items niet genoeg kan worden gedetailleerd.

In het algemeen kan nog steeds zien Sacred 2 video en screenshots. En ga naar de site om Sacred 2 Fallen Angel downloaden spelen. En enthousiast over een fantastisch verblijf. Zoals verwacht online game, kun je je vrienden uitnodigen. Je speelt goed!

 

Sacred 2