Bladwijzers

Saints Row 2

Alternatieve namen: Saints Row 2

Game Saints Row 2 voor de officiële presentatie werd gezien als iets schandalig verder gaat dan ongewoon. Hoe provocerende clips werden gepresenteerd aan het publiek, dat een agressieve Gerry Buse aangetoond - man-monster of ster porno-industrie Ms Tera Patrick. Blijkbaar zijn de ontwikkelaars van het project alle krachten uitgegooid om iets bijzonders te maken. En zelfs vandaag de dag heeft het geen zin om te betogen, de makers van Saints Row 2 hun doel bereikt - het project draagt ​​niet minder geliefd heerser GTA, hier niet minder wreedheid, provocerende gebeurtenissen en de oorzaak van de actie. Een goede graphics en leuke gameplay gunstig aanvulling op de algemene indruk.

Saints Row 2 pct beschrijft de gebeurtenissen die vijf jaar na het eerste deel plaatsvonden. Het begint allemaal met het feit dat de hoofdpersoon komt uit coma (nogal gehavend, maar zo'n interessante band, is het niet? ) En duidelijk te begrijpen voor zichzelf wat aan mijn leven doorbrengen in een gevangenis cel dat hij niet zou willen. Omdat hij geen amnestie, en de vooruitzichten van beroep kosten zijn niet de meest optimistische, de uitgang blijft een - zorgvuldig plannen en maak een realiteit te ontsnappen. Het is vermeldenswaard dat in vijf jaar coma held vaardigheden verloren - om alle getuigen en de wil te doden om het te krijgen beheert in twee accounts.

Zoals je waarschijnlijk al geraden had, en dat de gameplay is begonnen, moet je Saints Row 2 downloaden. Moderne high-speed internet en gemeenschappelijke verbinding voor de torrent trackers laten om het download proces uitkeringen terug te brengen tot een minimum - voor 10-15 minuten en u in staat om het spel te testen in persoon bent. Infiltreren in de gameplay, zult u merken dat het leven te leren tijdens coma hoofdpersoon sterk veranderd. Auto's en huizen begon te veel rijkere kijken, maar dit niet van invloed op het meest. Meest verbazingwekkende - geliefd en vereerd karakter bende vrijwel ingestort. Natuurlijk is deze situatie niet aan onze held, en hij accepteerde, met alle middelen, geloofwaardigheid verhogen "heiligen."

In Saints Row 2 zal moeten spelen om te beginnen door het selecteren van het uiterlijk van het personage. Het is onmogelijk om niet te focussen op dat karakter-editor in dit project aanzienlijk verschilt van collega's in andere games. U kunt aanpassen "onder zich" bijna alle details van het uiterlijk. Bovendien kan je zelfs in staat zijn om de specifieke manier van lopen en gebaren kiezen om hun eigen karakter te vestigen - in een woord, kun je alles doen wat gameplay was comfortabel en aangenaam. Een interessant feit is dat als je wilt, zelfs in het midden van een missie, je held zal kunnen drastisch veranderen het uiterlijk en zelfs de vloer. Geloof me, uit te voeren in Saints Row 2 missie mooie blonde - het is iets dat niet vatbaar is voor de wetten van de logica. Dergelijke nuances kunnen aanzienlijk onschadelijk de situatie.

Maak je klaar voor wat wacht een groot aantal gevaarlijke ontmoetingen, kunt u uw auto tyunningovat, vaardigheden te verbeteren en het verbeteren van de auto. Dit alles en wordt beschreven in de verwijderd Saints Row 2 video trailer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more