Bladwijzers

Saints Row 4

Alternatieve namen: Saints Row 4

Alle, zonder uitzondering, weten dat het spel Saints Row 4 - plagiaat is goed alle bestaande grootschalige projecten. Het nieuwe deel niet eens gepland als een uitzondering. Integendeel - nu het spel is een interessante combinatie van GTA en Prototype in de oorspronkelijke behandeling van de makers van de heiligen uit Volition. Ondanks het feit dat dit project draagt ​​geen enkele gram van unieke gegevens, zoals hij. Gamers uit de hele wereld erkennen het spel, zelfs critici Petje af voor ontwikkelaars, die zich kunnen veroorloven om iets te lenen, maar terwijl het doen van een aantal project zo anders en speciaal.

Net als andere spellen klonen Saints Row 4 probeert de geleende elementen overtreffen. Terwijl iemand probeert om een ​​groot gevoel voor humor te nemen of Saints absoluut realistische sfeer leunen razernij. Absoluut Bezbashenny project kan niet serieus worden genomen, maar ook negatieve behandelen als onmogelijk. Het nieuwe deel van de nakomelingen aanwezigheid Volition verrassing (hoewel in grote hoeveelheden) van interessante banen en fascinerende tekst quests. En in de uitvoering onbewust bekeken de basiselementen van de Matrix - kwam uit het hart naar de nieuwe game, zeg niets.

Om het spel te starten, moet je Saints Row 4 downloaden. Zoals u waarschijnlijk weet, zijn de installatiebestanden gedownload dit project altijd vrij snel, vooral als u veel plezier met links op torrent trackers. De plot van de vierde Saints verhoogde de hoofdpersonen op het hoogste niveau van de macht - nu de hoofdpersoon wordt gepresenteerd als een president van de Verenigde Staten van Amerika (niet meer en niet minder, bezienswaardigheden voorstellen hoe verantwoorde nu zal moeten Saints Row 4 spelen? ). In de buurt van dezelfde omgeving "leider" is ook gelegen op loopafstand - een vriend van president behoren plaats in de administratie. En, net als, komt voor als nodig is, neemt de heilige wetten en helpen beslissen over het lot van de mensheid, alleen met de letter van de wet, maar er iets onverwachts gebeurt.

Saints Row 4 pct vertelt over de invasie van buitenaardse wezens die brutaal ontvoerd de lokale bevolking. Geen vreemdelingen en meneer de president uit te sluiten. Dan komt alles meer verwarrend en onduidelijk - om wat voor reden de aliens geplaatst het staatshoofd Stilporta model, precies zoals een echte stad. Wat willen ze bereiken dit is onduidelijk. Maar, zult u te weten komen, en die bij Saints Row 4 missies van verschillende soorten.

Een verandering van omgeving heeft het mogelijk de makers van het spel een aantal nieuwe elementen toe te voegen. Verschillende projectontwikkelaars afgestapt van het concept van GTA, die zij uitgebuit intensief in alle vorige games van de eigen productie, en besloten om de richting van de ontwikkeling in de richting van de fantasie te veranderen. Nou, ze bleek heel goed, goed, origineel, zo nauwkeurig. Om een ​​duidelijk idee over de game, kan je bekijken van een speciaal vervaardigd voor Saints Row 4 video trailer waarin innovaties en voordelen.

 

Saints Row 4