Bladwijzers

Savage 2

Alternatieve namen: Savage 2

Savage 2 - Online schietspel in strategische genre fictie. Stamvader van het eerste nummer van Savage. Fabrikanten hebben verbeteringen aangebracht, maar niet zo vreemd als gehoopt fans.

In Savage 2 spelen ook allemaal nodig monsters.

Voordat je het spel speelt Savage 2, moet u uw systeemvereisten inspecteren. Het spel niet een machine met opgehoopt parameters nodig, je hoeft alleen te reageren op deze vereisten dat:

• processor met een frequentie van 1,3-2,2 GHz;

• 512 MB RAM - 1 GB

• 128 MB videokaart;

• 2 GB vrije schijfruimte;

• toegang tot het internet.

Spel Savage 2 officieel vrij is, maar dat de mogelijkheden van personages zou verbeteren, kunt u kopen premium accounts.

Bij het testen, kunt u nu overgaan tot de spellen te ontwerpen. Savage 2 registratie impliceert een vrij eenvoudig proces:

1. Bezoek de officiële site van het spel Savage 2;

2. Vink het vakje "gratis spelen";

3. gaan op het registratieblad, het indrukken van de lijn "registratiepagina";

4. voer een bijnaam (naam) karakter, met 1-16 cijfers of letters;

5. voert u het adres van uw huidige e-mail, zorg ervoor dat in feite, omdat het hier zal komen en het actualiseren van de vereiste informatie;

6. komen en voer uw wachtwoord, geen wachtwoorden te gebruiken met andere online bronnen;

7. Herhaal dit om een ​​wachtwoord aan te maken;

8. selecteert u de activering (gratis of niet)

9. moet u een van de opties, waar heb je leren over het spel Savage 2 te selecteren;

10. klik op "create new account".

Je in het spel. Hier het team ontmoet je in een hoeveelheid van 5-32 spelers. Hebben de mogelijkheid om de leider van deze groep worden en leiden ze naar de top van het spel. Ofwel een van de ondergeschikte soldaten. De belangrijkste taak van het spel Savage 2 - naar het commandocentrum tegenstanders te vernietigen en ze allemaal te vernietigen. U kunt kiezen wie als gevolg van de voorgestelde personages, en ze waren niet genoeg. Ze hebben allemaal individuele kenmerken. In dit geval zijn ze allemaal dezelfde kenmerken. De invoering van hen aan u voor:

• Gezondheid;

• mana;

• uithoudingsvermogen;

• armor;

• honingsplaatzwam.

Gezondheid - is de som van de verliezen geabsorbeerd ontvangen vóór de dood.

Mana - als bij toverslag nodig om bepaalde functies en magische spreuken uit te voeren.

Stamina - nodig voor het springen, rennen en vliegen. We kunnen niet uithoudingsvermogen laten nul - Speler inactiviteit.

Armor (beschermende factor) - Vermindert ontvangen in een gevecht schade. Op elke speler moet armor die kunnen worden gekocht aan het begin van het spel hebben. Ze spelen een belangrijke rol in de melee.

Honey champignons - voor elk niveau van ervaring, verdient de speler punten. De verkregen ervaring helpt bij het verbeteren van de speler in een bepaalde richting.

Savage 2 Online vraagt ​​om een ​​strategisch spel. Het is niet zomaar. We moeten duidelijk overwegen elke stap, zelfs nadat de commandant het bevel geeft.

Misschien is het spel Savage 2 is niet veel wat je genieten van de wijzigingen ten opzichte van het eerste deel, maar nog steeds hier verbeterde graphics en animatie.

Volgende keuze is aan jou. Veel geluk voor jou!

 

Savage 2 online registratie