Bladwijzers

Seedevil

Alternatieve namen: Seedevil

Game Seedevil overwint de zeespiegel.

Onrustige tijden zijn gekweekte monsters geweest, vreselijke soort in de zee, en piratenbroeders nogal onbeschaamd. Vissers kunnen niet naar zee gaan zonder dat hun boot de bende rovers niet verandert. Reizigers zijn bang om het water in te gaan vanwege de gruwelverhalen over overvallers en bloeddorstige monsters. Een strategiespel Sea Devil leren om de vijand te weerstaan, met behulp van de kennis en macht.

Wat verschrikkelijk het ook was, het bestaat uit een bord, je hoeft alleen de roep van de mensen te gooien. Onder de gewone mensen zijn altijd veel kerels geweest, klaar om vuisten te krabben, musketten te schieten en te trainen in de strijd met sabels. En als ze beloven schip te bezitten, de rij mensen die geen einde willen maken. Iedereen wil spelen in de Sea Devil, en niemand is bang voor de gevaren die zeker zijn om volledig te ontmoeten.

Hef de vlag op.

Adventure wacht op je, en als je het spel Sea Devil durft te spelen, wetend over de aankomende uitdagingen, ben je echt een moedige kapitein. Het blijft om te beslissen wiens vlag vliegt op het vlaggenmastschip Douglas Western of Eastern Aldrich.

A speciaal kenmerk is de mogelijkheid om speelgoed en luchtschepen te bouwen en veldslagen in de lucht, onder en boven het water in te zetten. Het is niet ver van alle geneugten van de gameplay en zal toegang hebben tot andere aspecten van het spel:

Teper gaat over tot het creëren van de vloot, en dit vereist kapiteins. Maar neem niet zonder onderscheid elk met zijn eigen staat van dienst en vaardigheden zijn in zes punten geschilderd. Het is beter om te helpen bij het navigeren door de bloemendecors van de velgen van kapiteins:

 • Samye weak zelenye
 • Harm sterker sinie
 •  
 • Dalee go fioletovye
 • Zheltye ziet er al uit als zamanchivo
 • Geen meest begeerde en zeldzame krasnye

Anichichno is het geval met voertuigen. Start heeft zwak servies bij de laagste. Maar wat een trieste kennis van hun bedrijf, zult u snel begrijpen met dit probleem. Elk schip heeft de volgende gebieden:

Kazhduyu-onderdeel kan zelf worden gecorrigeerd totdat de vloot in alle opzichten niet perfect is.

 • Steering
 • Paluba
 • boog met kariatidoy
 • Tryum met boepripasami
 • Vooruzhenie
 • Bronya
 • Korma

Schepen en luchtschepen moeten zo'n snelheid ontwikkelen dat ze de vijand kunnen inhalen en inhalen; pistool verrassende bereik en nauwkeurigheid van vuur; pantser om een ​​paar klappen te weerstaan.

Maar denk niet dat dat duur is, zo goed. Alle schepen met zijn eigen kenmerken: sommige zijn beter in aanval, anderen met de verdediging, en weer anderen zijn ruim en dienen als een manier om de benodigde uitrusting af te leveren. En het is niet alles dat de speler krijgt wanneer hij zich achter de registratie van de Sea Devil bevindt.

Het vechtsysteem.

Battle gaat hier oorspronkelijk en het proces lijkt eenvoudig, alleen qua uiterlijk. In feite moet je tactieken overwegen om de vloot perfect in een enkel venster onder te brengen, waar de beslissende gebeurtenis zal plaatsvinden.

Spelers verplaatsen hun schepen op de cellen en wanneer het veld het vijandelijke schip bereikt, open dan het vuur. Omdat kapiteins verschillende talenten hebben, kun je ze tegelijkertijd gebruiken om de uitkomst van gebeurtenissen iPlayer Sea Devil te beïnvloeden. Door hun acties kunnen ze de geallieerde schepen versterken, de vijandelijke lading verbranden en wat dan ook.