Bladwijzers

Nederzetting Overleven

Alternatieve namen:

Settlement Survival stadsbouwsimulator met overlevingselementen. De game heeft prachtige zeshoekige afbeeldingen in cartoonstijl. Vooral leuk om naar het water te kijken. Het geluidsontwerp is van hoge kwaliteit, de muziek is licht en niet opdringerig.

Het is jouw taak om de nederzetting welvaart en ontwikkeling te geven.

Selecteer een kaartgrootte voordat je Settlement Survival speelt. Op welk continent of eiland zal uw stad gelegen zijn. Beschikbaarheid van bijzondere objecten. Beslis daarnaast of de gamewereld onderhevig zal zijn aan natuurrampen en zelfs epidemieƫn. Het is dus mogelijk om zowel in een meer vereenvoudigde modus als in overlevingsmodus te spelen.

In het spel heb je veel te doen:

  • Bouw woongebouwen
  • Breng de productie van verschillende goederen tot stand
  • Handel
  • Vissen vangen
  • Oogst van de velden

En nog veel meer.

Nu over alles in meer detail.

Het is beter om een vestigingsplaats te kiezen in de buurt van de belangrijkste natuurlijke hulpbronnen, die worden gemarkeerd met groene pictogrammen op de kaart. Dicht bij rivier of zee.

In het begin heb je alleen een tentenstad en een groep kolonisten. Je leert de basis van overleven in het spel. De training mag niet ontbreken, maar zal niet lang en niet te opdringerig zijn.

Zorg allereerst voor kapitaalhuisvesting voor de bevolking. Het is beter om meerdere huizen tegelijk te bouwen. Ze kunnen groter of kleiner zijn, afhankelijk van het aantal gezinnen dat erin kan wonen. Voor bevolkingsgroei moet je ervoor zorgen dat de inwoners niet overvol zijn en het geluksniveau hoog genoeg is.

Zorg daarna voor voedsel. Om dit te doen, zaait u de velden. Het is het beste om ze op een plaats te plaatsen die een opbrengstbonus geeft, maar als er geen in de buurt van uw nederzetting is, is bijna elk stuk land voldoende. Er zijn veel plantensoorten om te kweken, er zijn zelfs exotische. Velden kunnen worden verbeterd door vogelverschrikkers te plaatsen of te zorgen voor bewatering.

Water is een zeer belangrijke hulpbron. Het is wenselijk om putten aan te brengen zodat bewoners tegelijkertijd water voor hun eigen behoeften en voor irrigatie kunnen nemen.

Materialen voor de bouw van gebouwen worden alleen verkregen door de bevolking van uw stad, zonder uw deelname. Maar u kunt ze sturen om bronnen handmatig te verzamelen door op te geven wat ze moeten verzamelen.

Zoek alle gebouwen zodat je later paden kunt aanleggen. De bewegingssnelheid is een belangrijke indicator voor de productiviteit van mensen, en zelfs eenvoudige platgetreden paden verhogen deze met 25 procent.

Na verloop van tijd zal je nederzetting uitgroeien tot een echte metropool en zal het takenpakket enorm toenemen. De opkomende generatie moet worden opgeleid. Hiervoor zijn scholen nodig. Planten, fabrieken en zelfs ziekenhuizen zullen nodig zijn om de gezondheid van de inwoners te bewaken. Voor de bouw van dergelijke complexe constructies is onder meer geld nodig. Om de handel te laten floreren, moet u tijdig handelshavens bouwen.

Settlement Survival gratis te downloaden op PC zal helaas niet werken. Maar je kunt de game kopen op de Steam-marktplaats of op de officiƫle website van de ontwikkelaars.

Dit is een geweldige stedenbouwer en het is de moeite waard om te spelen als je van dit soort games houdt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more