Bladwijzers

Bol

Alternatieve namen: Sfera online

Online Game Sphere - een verslavend spel dat de binnenlandse ontwikkelaars gemaakt. Het kan een redelijke wedstrijd van dit soort MMORPG games te maken.

Iedereen weet dat enkele binnenlandse spelletjes bieden een goede kwaliteit, maar we kunnen zeggen dat het spel Sphere online is de uitzondering op de regel. Eerste game kwam terug in 2003, maar ondanks zijn leeftijd, het spel blijft groeien en het aantrekken van meer en meer nieuwe spelers. Aanvankelijk speel het spel online Sphere kon alleen maar last. Prijs voor het gebruik van de wedstrijd was 5 jaar. is maand. Maar heel veel tijd online Sphere is helemaal gratis, die verder aangetrokken tot haar nog meer gebruikers.

Doe mee met het spel Sphere gaat via de gebruikelijke voor dit soort games, regeling. Het eerste ding om te doen - is om een ​​profiel aan te maken op de website van het spel. U moet uw gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in te voeren. Omvang van de registratie vereist ook de installatie van de game client, die rechtstreeks van de website kan worden gedownload. Zoals u kunt zien, online registratie Scope omvat alle een beetje tijd, waardoor het voor het spel.

Eens voorbij het registratieproces, kunt u direct doorgaan met de game. Volgens de geschiedenis, werd de wereld geschapen in het spel na lange wisselvalligheden ervaren door oude Indiase manuscript met mantra's aan een verscheidenheid van illusoire universa, die Scope creëren. Aanvankelijk werd hij verwijderd uit het perkament van India in 1203, en daarna brachten veel tijd in het Byzantijnse bibliotheek, waaruit viel in de handen van zijn broer Batiz. In 1348 hebben zich in Europa een vreselijke ongeluk - een epidemie van builenpest. Als een toevluchtsoord van een verschrikkelijke ziekte, Batis broer besloten om een ​​parallelle wereld van geluk te creëren. Maar maken het noodzakelijk dat de lezer mantra was in alle rust, die niet werkt, omdat de monniken ontworpen om de ketter Batiz branden. Juist omdat dit, in plaats van de geplande Wereld Geluk, werd per ongeluk creëerde een wereld van ellende, waarin een oneindig aantal verschillende monsters, de tijd gaat sneller 12 keer, en elke 666 jaar is er een volledige vernietiging. Hierdoor, in de buitenwereld beginnen te divers rampen en calamiteiten. Dan op de top van die verloren zijn gegaan tussen de buitenwereld en Sphere.

Gevangen in een compleet andere omgeving, mensen geleidelijk aan begon de wereld woo, begon de stad en de staat te creëren. Het lijkt erop dat alles goed gaat, maar dan naarmate de tijd verstreek, en het uur van de vernietiging van de wereld, en ik moest iets doen. Natuurlijk proberen om de wereld te redden kan zijn om elke speler.

In het gebied kan spelen op zes continenten. Hyperion - is het grootste eiland, Helios - kleiner eiland, gescheiden van hem later een ander continent, genaamd Rhodos. Leon - de jongste continent dat alle latere afgesplitst van het hoofdlichaam en in feite een eiland. De overige twee continenten - het Phoebus en Charon, die respectievelijk de licht en donker. Charon dient ook als een gevangenis voor overtreders. Over de continenten zijn verschillende sloten, die in de meeste gevallen behoren tot verschillende clans. Speel het spel in online is veel gemakkelijker in een deel van de clan. Een op deze wereld is niet makkelijk! Algemeen Sphere online spel, dat is voornamelijk gebaseerd op inter-clan strijd, niet in oorlog met enge monsters.

In tegenstelling tot de meeste games, de keuze van de character class wordt stapsgewijs uitgevoerd in de passes. De belangrijkste bezigheid van het spel is een strijd, dus het is onwaarschijnlijk dat het spel zal zeer veel een vredelievende spelers. Scope moeten spelen in een van de 14 verschillende specialiteiten. Het karakter heeft slechts twee parameters - de titel en magische kracht. Charge ervaring is alleen voor de overwinning op de vijanden in de strijd.

Het is een redelijk in-game graphics, in het bijzonder willen wijzen is het detail van de personages. Kwaliteit textuur laat veel te wensen over, maar zo klein grootte van het spel client is zeer acceptabel. Quests in het spel, bijna allemaal erg op elkaar en eentonig, het is duidelijk dat de ontwikkelaars niet expliciet inzet op hen.
Zo hebben we een behoorlijk interessant spel vooral voor clan gevechten en veldslagen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more