Bladwijzers

Sphere 2: Arena

Alternatieve namen: Sfera: 2 Arena

Sphere 2: Arena online - gratis multiplayer online fantasy game die je zal onderdompelen in de wereld van Sphere.

Minimum systeemeisen voor het spel zijn als volgt:
- Besturingssysteem Windows XP/Vista/7
- Internet aansluiting
- Processor: PIV-1500
- Geheugen 1024 MB RAM,
- Video: GeForce3 niveau en hoger met 64 MB VRAM
- Minimaal 700 MB vrije ruimte op de harde schijf.

Om het spel online te spelen Sphere 2: Arena moet je de laatste versie van DirectX te installeren.

Doe mee met het spel Sphere 2: Arena misschien niet nodig als u in het project NIKITA zijn geregistreerd. Online, de online spel Sphere 2: Arena is verbonden met een register GameXR paspoort. Als u een account al hebt geregistreerd, Sphere 2: Arena Online inschrijven is mogelijk op twee manieren:
- eenvoudig - u het gewenste teken naam, wachtwoord en e-mail in te voeren;
- vol. Hier zal u gevraagd worden, naast de standaard gegevens, de invoering van de voor-en achternaam, evenals antwoorden op twee geheime vraag. Dit alles zal worden gebruikt in geval van verlies van gegevens voor autorisatie.

Gewoon om te spelen je moet downloaden en installeren op uw pc client-software van de officiële website van het spel dat je niet meer dan 10 minuten duurt.

Sphere 2 Arena online spel is heel anders dan andere spellen van dit genre. Dit spel is uitsluitend gericht op het handhaven van gevechten tussen de echte spelers. Gevechten met kunstmatige intelligentie, als je het spel speelt Sphere 2: Arena online, worden niet geacht worden te doen. Gewoon niet bieden reizen de wereld, het uitvoeren van taken met raadsels en onderzoek gebouwen, grotten en dergelijke.

Wanneer u Sphere 2 afspelen: Arena, dan is de keuze voor u, voor welke van de twee races om het te doen.
People. Deze eerste bevolking van de wereld Fields, hoeven mensen niet het typische uiterlijk. Zij kunnen een andere kleur huid, ogen, haar, tatoeages kan meervoudig zijn. Kledingstijl varieert ook en hangt af van de smaak van de eigenaar. De mannetjes zijn meestal groter dan vrouwen, maar niet sterker om de macht. Hun tegenstanders noemen mensen fremderami. Mensen zijn erg creatief, kan eigen magie, maar het is vooral goed in het ontwerpen van complexe mechanismen te bestrijden. Vampier bloed een helend effect op mensen, geeft hen kracht en uithoudingsvermogen.
Vril. Mensen noemen ze vampiers. Ze komen uit een verloren wereld nu Abrak. Vril een lichte huid, licht puntige oren, ogen, rood wisselend van kleur. Vril zijn niet bang voor knoflook of zonlicht. Ze doen niet voeden met bloed, hoewel het hen dient als een middel ter ondersteuning, zonder welke vril verzwakt. Zilver hen niet te doden, hoewel een zwak gif. Vril vestigen landgoederen. Zeer getalenteerd in magie, gemaakt van hout, metaal, steen geschoolde ambachten. Ze zijn erg snel, wendbaar en vasthoudend, maar inferieur aan de mens de macht.

Game Sphere 2: Arena Online biedt spelers de karakterontwikkeling in verschillende klassen:
- Warrior
- Mag
- scout
- priester.

Elke klasse heeft op zijn beurt een aantal specialisaties die je moet kiezen, kiest u naar wens tijdens het spel.

In zone 2: Arena kun je spelen, vechten in de strijd om de twee velden: de vallei van de rivier en het ravijn Gram-gon. Elk veld heeft zijn eigen specifieke kenmerken van de strijd. River Valley in de arena om Gram sinistere kristal Timolanta en vijf altaren vangen. In Ravin-Gon Ayzenshloss moeten het kasteel vast te leggen.

Gratis (en Vril mensen in hetzelfde team),
- - ras (mensen tegen Vril)
- inter-clan (clans vechten onderling
:

Tijdens het spel zal je de mogelijkheid om te participeren in dit soort gevechten hebben voor invloed).

Registreer Sphere 2: Arena zal openen voordat u het eiland, verloren tussen de golven van Chaos. Op dit eiland kan niet ontsnappen, zodat bewoners kunnen alleen maar leiden eindeloos meedogenloze strijd aan met elkaar.

 

Game Sphere 2: Arena online registratie