Bladwijzers

Sphere: Reborn

Alternatieve namen: Sfera: Pererojdenie

Sphere: online Reborn - dit is de eerste multiplayer role-playing game in de Russische stijl van de fantasie.
Doe mee met het spel Sphere: Reborn racen vereist een speciale client, dan is de invoering van de nick, wachtwoord, e-mail. Registratie Sphere: Reborn is niet nodig als je al een account in een project van GameXP NIKTIA. Online. Als u uw wachtwoord vergeet uit het systeem GameXP paspoort, het spel Sphere: Reborn online help je het terug te krijgen.

Aan het begin van het spel dat je wordt gevraagd om een ​​personage te creëren en kiest zijn eigen uiterlijk, inclusief tatoeages. Het karakter heeft een aantal kenmerken. Deze titel (militaire successen), de mate van (magische prestaties), gezondheid, prana, verzadiging, de parameters van aanval en verdediging. Het maximumniveau van de titel en vermogen - 60. Wanneer je het spel online te spelen Sphere: Reborn, dan in een bepaald stadium van de ontwikkeling van je karakter, hij zal in staat zijn om een ​​beroep te kiezen. Deze magische beroep - Inquisitor, Druid, Enchanter, Necromancer en Archmage. Vechten beroep - Crusader. Hunter, Steel Master, Gunslinger, Bandier. Assassin, Barbarian, Thief en Blacksmith vraagontwikkeling als een magische en militaire vaardigheden. Beroepen Guild Master zal je leren, en te cultiveren in de gekozen ambachtelijke u nodig heeft om haar taken uit te voeren.

Om het spel te spelen Sphere: Reborn online en ontwikkelen van je personage, moet je de monsters die de wereld bewonen doden. Daarnaast NPC personages die in steden wonen, bieden u een missie om de monsters te vernietigen en goed betalen. Ga op jacht naar een monster dat je kunt alleen, of kan nemen met een bedrijf, in dit geval, het niveau van het monster sterk toenemen. Hoe hoger het niveau gedood monster, hoe meer ervaringspunten je krijgt. Alle in het spel meer dan 150 verschillende soorten van bloeddorstige monsters.
Online Game Sphere: Reborn biedt verschillende opties handel - of NPC-dealer of andere spelers. In het laatste geval kunt u afdingen.
Voor Sphere spelen: succes Reborn, je kunt in elke groep om een ​​taak uit te voeren of om de clan. Clans in het spel een groot aantal, maar daar beginnen en niet zo gemakkelijk te proeftijd overleven.

Om te winnen zal worden voorzien van meer dan 500 wapens en 50 magische artefacten. Wapens die beschikbaar zijn, bepaald door het niveau van karakterontwikkeling.
Je personage is karma, waar de plaats van zijn opstanding en verlies bij de dood van de dingen bepaalt. Karma kan worden verbeterd door het uitvoeren van bepaalde taken.
Sphere: Reborn online spel zal je personage een receptenboek, die zal worden geschreven recepten voor het gebruik van poeders om dingen de ongewone eigenschappen van het Boek van mantra waarin je spreuken te slaan geven geven.
Gevechten in het spel dynamisch, voor elk wat wils. Soms clans zijn grootschalige gevechten om het bezit van sloten.

Om een ​​Sphere: Reborn spelen, moet je jezelf vertrouwd te maken met de vier continenten - Hyperion, Charon, en de Fed Rhodos en acht steden. In elke stad de speler te wachten op interessante quests, gevechten en vallen.
Wereld gebieden ontstaan ​​in de Middeleeuwen, is het een monnik die wilden ontsnappen aan de pest woedt in een nieuwe en gelukkige wereld geschapen. In plaats daarvan, als gevolg van de arrestatie en executie, een monnik in geslaagd om een ​​wereld van lijden, die gestaag magie heeft ontwikkeld creëren, evenals er verschillende monsters. Er is een profetie die stelt dat de reikwijdte van de wereld zal vergaan, en het zal sterven en ons land, schokte veel rampen getroffen. Zoveel dappere mannen zoeken zogenaamde master node, die de vervulling van de profetie kan voorkomen.
Sphere: Reborn Online registratie is zeer eenvoudig, maar zal je in een wereld van magie en ridders, waarin je in staat om zijn rechtmatige plaats zal zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more