Bladwijzers

Shadow Company

Alternatieve namen: Shadow Company

Game Shadow Company - gratis multiplayer first-person shooter militaire onderwerpen, namelijk de toepassing van de strategie. Developer - Doobic Game Studios gebruikt moderne Unreal Engine 3. Awesome realistische 3D-graphics-formaat kunt duik in de maalstroom van de gebeurtenissen, volledig geabsorbeerd in de atmosfeer van de vijandelijkheden. Je bevindt je in een wrede wereld waar er absoluut geen regels opgenomen. Op de slagvelden van de absolute chaos, want om zo veel mogelijk jackpot deelnemers verstoren zijn niet kieskeurig in de media. Als je niet van beperkingen, beperkt in het echte leven, bezoeken Shadow Company online om het gevoel van volledige vrijheid van handelen te ervaren. Neem deel aan de brutale bende showdowns en te bewijzen aan anderen die het verdienen om een ​​leider te zijn!

Om het spel Shadow Company zal een computer deze configuratie nodig:

- Besturingssysteem is Microsoft Windows;

- P4 processor 3. 0GHz;

- Geforce 7600 grafische kaart;

- RAM 1GB.

Omdat dit type game client, moet u deze installeren op uw pc. Maar misschien is dit net nadat je de registratie Shadow Company passeren. Je kunt een account aanmaken op de site, of in een sociaal netwerk dat u interesseert. Doe mee met het spel Shadow Company omvat de invoering van e-mailadres en wachtwoord. Geen onnodige problemen, alles is makkelijk.

Speel Shadow Company je wil, rijden eenheden. Tot uw beschikking, kunt u maximaal acht soldaten. Maak je geen zorgen over dat zolang je de controle een van hen, anderen kunnen worden vernietigd. Om de eenheden te beschermen op het moment dat je niet kunt betalen aandacht aan hen, is er een monitoring-modus. Door deze ze zich kunnen verdedigen indien nodig. Merk ook op dat de eenheden zijn begiftigd met bepaalde kenmerken. U moet worden gepompt en het verbeteren van de parameters van hun wijk om hen in staat te stellen de sterke vijanden aanvallen adequaat weerspiegelen.

Na de eerste keer dat je komt om in een gevaarlijke wereld ademend misdaad een afspraak met een lokale kegel moeten krijgen. Op deze manier zul je de eerste baan te krijgen, en uiteindelijk zijn eerste winst. Hoe meer je provernetsya bloedige daden, hoe meer het een zak met dollars. Het geld in deze compromisloze wereld op te lossen bijna alles. Geld - is niet alleen een middel van het verwerven van alle noodzakelijke, maar ook kracht en macht.

Shadow Company online spel biedt gebruikers meerdere modi. Onder hen zal zeker iets dat het meest geschikt voor u zal zijn te vinden. De eerste modus - tot 24 spelers in de strijd. Dit betekent dat je jezelf moet vinden tussen de 24 huurlingen en snelde hals over kop in het kokende strijd. Een kenmerk van deze modus is de mogelijkheid om gewonde kameraden helpen. Hiervoor hoeft u alleen stretch pyatyunyu. Een rivalen die al uitgeput lange strijd en kreeg wat schade, zo niet hopen om genade. U kunt watjes genadeloos afmaken zonder veel moeite voor. Volgende modus - "Dirty Money". Beschouwd als de meest gracieuze regime. Probleem is duidelijk - squeeze zak dollar. Geschikt wordt de eigenaar van de cache die op de radar. Wees voorzichtig, want in deze modus, de tijd is beperkt. En een even spannende mode - oplossen vaardigheden. Er is een groot potentieel. Bijvoorbeeld, kunt u de vijand te schieten op een moment dat hij denkt dat loopt langs de dode man oproep steun helikopter, gebruikt u onzichtbaarheid en zelfs het organiseren van een tapijt bombardementen.

Het is vermeldenswaard dat Shadow Company kan spelen met behulp van het formulier First Person. Deze schakelaar om een ​​sluipschutter of een beoordeling met een verrekijker. Ervaar het volledige potentieel in de gameplay. Zorg voor fatsoenlijke armor, transport gevecht beschikbaar. Interactief spel wereld is zo verzadigd en gevarieerd dat het onmogelijk is om alles te beschrijven in een paar alinea's. Daarom zal het beste zijn als hun eigen ervaring om alle functies te stemmen geleidelijk openstellen voor nick tijdens het spelen. Zorg ervoor dat u zult niet teleurgesteld worden overgelaten! Overzicht - optimistisch! Veel succes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more