Bladwijzers

Shadowrun Returns

Alternatieve namen: Shadowrun Returns

Shadowrun Returns-tactische role-playing computerspel in het genre van fantasy en cyberpunk. Onafhankelijk bedrijf onbezonnen Regelingen, die ontwikkeld en uitgebracht in de wereld speelgoed, gaf haar een tweede leven. Net als in de originele versie van het spel Shadowrun Returns fungeerde als een beetje een role-playing game board. En in 2013 beviel ze niet alleen voor Microsoft Windows, Mac OS X en Linux, maar ook voor tablets. Games voor Shadowrun Returns android en Shadowrun Returns pc, geen verschillen. Deze zelfde spel.

Als u al overvolle wens om het spel te spelen, kun je verder gaan om te zoeken naar sites waar je het spel Shadowrun Returns kunnen downloaden. Om dit te doen, moet je JavaScript op uw computer alleen bepaalde noodzakelijke software. En het spel is van jou.

Het spel Shadowrun Returns je begint te spelen na geslacht, ras en klasse van je personage te selecteren. Race. Als gevolg hiervan, niet veel invloed op uw vaardigheden. Maar de klas, al is het mogelijk en missen, maar als je de keuze van de toekomstige configuratie van uw statistieken in het spel. Het spel Shadowrun Returns gepresenteerd zes klassen:

• Straat Samurai;

• Mag;

• Decker;

• Shaman;

• Rigger;

• Battle Adept.

Straat Samurai - de beste krijger, en maakt gebruik van de beste wapen. Kan ontwapenen de vijand.

Mage - vertegenwoordigers met magische vermogens. Ze zijn het lezen van een boek aura van anderen, zelfs door muren. Kan beslag leggen op de kenmerken van de andere personages.

Decker - een soort van hackers. Hack, stelen informatie onthullen het deursysteem - is onder elk die verbonden is met de matrix.

Shaman - roepen geesten. Wanneer de behoefte - maakt het alleen totem en moedigt een bepaalde geest. Als je niet berekenen van de sterkte, kan de geest zich tegen de beller.

Rigger - gemanipuleerd drones voor verkenning en vuursteun.

Combat Adept - beter dan alleen maar vechtsporten. Toch hebben ze magie. Het is gemakkelijk om meerdere doelen tegelijk aanvallen.

Game gepresenteerd voor u is een mix van magie en technologie. Hier zijn prachtige elven, orcs en dergelijke, maar ze hebben de look totaal anders. Zoiets als punks op dit spel behoort tot het genre van de cyberpunk.

Je krijgt in het universum Shadowrun in 2054. Je - Shadow Runner - huurling. In de afgelopen tijd je want het is niet geluk in het leven, maar dan een brief ontvangt u van een oude vriend die stierf en vraagt ​​om hulp bij het vinden van zijn moordenaar. U kunt deze kans om te vechten niet missen! En beginnen aan een reis naar de stad lopen. In aanwezigheid van u allen de nodige wapens. En het soort is niet afhankelijk van je klas. U kunt een elf met een pistool.

Wat intelligentie van je vijanden, dan is er natuurlijk makkelijk. Omdat ze dom zijn kleine, niet terugschieten en geven gemakkelijk om jezelf te doden.

Maar de graphics van het spel is geweldig. Muzikale begeleiding is een beetje somber, maar toch niet afleiden van de hoofdzaak. Voor het spel is speciaal gecomponeerde muziek componisten.

Na het lezen van de review kan video te bekijken en Shadowrun Returns kan beginnen gameplay. Je vriend wacht op uw hulp. Je speelt goed!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more