Bladwijzers

Shank 2

Alternatieve namen: Shank 2

Systeemvereisten:

Processor: Intel Pentium 4 @ 2. 4 GHz / AMD Athlon XP 2600 +

RAM: 1. 5 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 1. 5 GB

Shank 2 - arcade spel, gemaakt in de stijl van de animatie, de verdere avonturen van een ex-moordenaar, die op de weg naar hervorming en wraak stond voor de dood van zijn geliefde. Hoewel in Shank 2 protagonist en gecorrigeerd, maar de gewoonte om gewelddadige manieren om problemen op te lossen gebruiken. Om dit te doen, het maakt gebruik van een verscheidenheid van maten messen, machetes en een brede selectie van vuurwapens. Shank 2 spel is zeer dynamisch en vereist veel vaardigheid en reactie. Alle daden van geweld getrokken karikatuur, zoals in de vorige paragraaf, alles gebeurt met opzet hard en bloederig. De verhaallijn is anders diepe gedachte en het algemene idee is dat Shank, moe van de omringende chaos en misdaad is opgelost gehaat criminele elementen blijkt dat de tijd is gekomen om samen te leven, maar de manier die hij koos voor deze zeer radicaal.

Gameplay

Shank 2, dat is leuk om te spelen en vurig, als de plot draait om de hoofdpersoon. Hij draait en draait als een tol, haasten voor twee-dimensionale niveaus, rollen, springen en zwaaien messen, ontploft en vernietigt de hordes vijanden. Heeft getrokken bloed fonteinen en stromen als water, overal zijn er explosies en geweervuur, laaiende vlammen, en alles wat er gebeurt tijdens het spel, van het eerste tot het laatste level. De hoofdpersoon Shank 2 laconieke en gelijkmoedig bulldozer veegt door geanimeerde levels, smashing alles op zijn pad. Om de vijand te vernietigen kan van pas komen dat alles uit de buurt van de vijand of zelfs iets dat lijkt op een wapen kan worden gevonden. Machetes, kettingzagen, honkbalknuppels, messen, pistolen, shotguns, vlammenwerpers en zelfs pannen - alles in het spel komt in Shank 2. Al deze kan worden genoten staand, zittend of springen. Shank 2 spel kun je actief gebruik en het milieu, het verlichten van de vijand in grote kuilen en afgronden, neer te schieten hing ladingen opknoping over de hoofden van gewone ongevallen.

Missie

Shank 2, die je voor altijd kan spelen, helaas, is beperkt tot slechts acht missies. Maar ze kunnen uren duren, en voor iedereen is er een coöperatieve modus, waar het bedrijf de tweede speler om deel te nemen aan de verdediging van hun eigen leven en een aantal kisten van het duwen van de vijandelijke troepen die eindeloos zal klimmen op je aan alle kanten zal zijn. Daarnaast zal geleidelijk worden geopend om te bereiken en nieuwe kostuums voor de hoofdpersoon, zoals het uiterlijk van de dak-en thuislozen of andere bizarre diersoorten.

Bloed en actie

Game Shank 2 kan niet worden beschouwd als een volwaardige actie spel in de moderne zin van het genre van computerspellen. Het spel wordt getrokken zeer kleurrijk en visueel aantrekkelijk. In het actie spel is de dynamiek en snelheid, evenals rollen niet te ontkennen dan brutaliteit als de hoofdpersoon, nors en boos en alles wat er gebeurt op het scherm tijdens alle missies. Verhaallijn opgepompt, maar het is voor games van dit genre en is niet nodig, omdat de belangrijkste in de rit is, de constante beweging en veel bloed. Kansen in het spel zijn alleen beperkt door de fantasie van de speler, de duur van de missies en uw reactie.

 

Shank 2