Favorieten

Shards of the Dreams

Alternatieve namen: Scherven van dromen

Shards of the Dreams online is een gratis browsergebaseerde RPG gemaakt met flash. De game hoeft de client niet te downloaden, maar om de mogelijkheden van de game uit te breiden en het kleurrijke ontwerp te verbeteren, is een clientprogramma ontwikkeld dat, indien gewenst, kan worden gedownload.

In het online spel Shards of Dreams dompel je je onder in een donkere en angstaanjagende virtuele wereld die is ontstaan u200bu200bna een allesvernietigende universele catastrofe, waar er een confrontatie is tussen twee partijen, die het Empire en de Wasteland worden genoemd, waartussen eeuwige haat en vijandschap heerst.

Om deze wereld te betreden, moet je eerst de registratie in het spel Shards of Dreams behalen. U moet uw e-mailadres en wachtwoord invoeren en de registratievoorwaarden accepteren.

Na het registreren van de Shards of Dreams, ga je naar het spel, waar je wordt uitgenodigd om de eerste trainingstaak te voltooien, die je kennis laat maken met de basisprincipes van dit spel en de interface. Deze opdracht levert niet alleen praktische vaardigheden op, maar ook voldoende ervaring.

Shards of Dreams online game, nodigt je uit om een u200bu200bklasse voor je personage te kiezen. Er zijn er maar vier in dit spel voor elke strijdende partij (4 klassen voor het rijk en 4 klassen voor de woestenij): Warrior, Thief, Priest en Mage.

Speel het spel Shards of Dreams online, je kunt gratis van klas veranderen in de Academie (Mist Village) tot niveau tien. Na het tiende niveau, om van klas te veranderen, moet je een bepaald bedrag betalen.

Dus nadat je al aan de Shards of Dreams online bent gewend en het tweede niveau hebt bereikt, bevind je je in het dorp van de Mists, waar al veel taken voor je zijn voorbereid. Hier kun je je avonturiersdiensten aanbieden aan de Hunter, Blacksmith, Dark Personality, Fisherman, Innkeeper en Dorion's Servant. Daarnaast ontmoet je Sage Uk, Old Miner en de oude Kaspar, die in de buitenwijken wonen. Succesvolle afronding van hun taken geeft je de mogelijkheid om dicht bij het volgende niveau te komen!

Op het vijfde niveau ontvangt u uw eerste punten, die over de parameters kunnen worden verdeeld. Door deze parameters te wijzigen, heeft u invloed op de volgende kenmerken van het teken:

Kracht is de kracht van de melee-aanval en de totale draagkracht van het personage;

Agility is de kans om te ontwijken en de kans om een u200bu200bvoltreffer op de speler te passeren;

Lichaamsbouw beïnvloedt de algehele gezondheid en het uithoudingsvermogen van de speler;

Animiteit is de kans om melee te raken (voor alle spelers) en ranged (voor bogen en sommige spreuken);

Geluk is een kritieke hitkans en vergroot de kans om buit te krijgen van monsters / kisten;

Intelligentie is de totale hoeveelheid mana van een personage.

Alle online speurtochten die in het spel Shards of Dreams worden aangeboden, zullen je niet alleen een stevige hoeveelheid ervaring en geld opleveren, maar ook verschillende dingen die de verdere doorgang van het spel vergemakkelijken.

Het zal erg interessant zijn om Shards of Dreams te spelen, aangezien er op dit moment veertig niveaus van het personage zijn.

Speel het online spel Shards of Dreams, je zult naar kerkers moeten gaan - dit zijn locaties waar zeer serieuze monsters zijn die verslagen zijn en je een vergoeding ontvangt in de vorm van een rijke buit en beloningen voor taken.

Shards of the Dreams biedt verschillende varianten van de Dungeon:

Dungeons voor solo-doorgang - ontworpen voor één speler, maar er moet worden opgemerkt dat gevechten daar moeilijker zijn dan gevechten aan de oppervlakte. Hier zijn monsters sterker, hebben ze vaak unieke vaardigheden en vallen ze aan in groepen.

Groepskerkers (niet ontworpen om alleen te worden voltooid) je moet een groep spelers van het vereiste niveau verzamelen, verschillende drankjes en voedsel inslaan en dan kun je op avontuur gaan.

Speel Shards of Dreams, een personage met een bepaald aantal robijnen kan zijn eigen clan creëren, maar het kan alleen degenen hebben die tot een van de partijen behoren (Empire of Wasteland). Onthoud dat je een speler van de andere kant niet in een clan kunt accepteren, en ook van kant kunt veranderen als je in een clan zit. Dit kan alleen gedaan worden nadat je de clan hebt verlaten.

Aan het einde van de recensie zal ik het volgende zeggen: de game verdient de aandacht en door de registratie van de Shards of Dreams kun je je onderdompelen in deze fantasiewereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more