Bladwijzers

Shini-spel

Alternatieve namen: Shini geim

Fans samurai-gevechten, massale PvP-gevechten en anime Bleach zullen worden veroverd door de Shini Game-browsergame, ondersteund door de Japanse traditie van het maken van afbeeldingen en acties. Werk samen en word de redder van de inwoners van Seyratey.

Shini Game: het begon allemaal zo ...

Zelfs helden zijn soms gewond en hebben herstel nodig. Onze dappere man kreeg een goede bashing en viel een tijdje uit de realiteit. Toen hij bijkwam, besefte hij dat hij zich niet veel kon herinneren. Om het geheugenverlies te overwinnen en te recupereren, zal hij veel energie moeten steken om weer een volwaardige krijger te worden en de stad van de gidsen van zielen te doen herleven. Commander beveelt hem naar de wereld van de levenden, waar hij ware kameraden en vrienden zal ontmoeten, en zal vechten met vijanden en vreselijke monsters.

Ben begonnen Shini Game te spelen, je moet een team van soldaten samenstellen, nieuwe ruimtes verkennen, vele missies voltooien en ervaring opdoen met vaardigheden, je karakteristieken verbeteren, wapens pakken en uniformen upgraden. Bij pompen zal je helpen:

  • Academie Shinigami
  • S S
  • Wapens
  • Shoot Hogek en Rayatsu
  • Soul stenen gedolven in Events

Als je je in de plot verplaatst, ontvang je cadeaus, bonussen en kun je automatisch naar het parcours zoeken.

We kiezen een held en maken een image

Elke potentiële samurai heeft registratie in het Shini-spel nodig, waarna hij een van de drie helden kan worden:

  • Kido is een echte intellectueel. Zijn analytische en logische vermogens zijn al krachtige wapens, die hij tegen vijanden maakt.
  • Kiken doodt tegenstanders, behendig manipuleren van een zwaard met twee handen. Hij is jong, slim en onvermoeibaar, waardoor hij een waardevolle strijder is.
  • Reydzin bezit fenomenaal uien. De snelheid waarmee hij pijlen naar de vijand stuurt is verbluffend.

Ga in een van de helden, creëer zijn imago, probeer gezichtseigenschappen (ogen, haar, kleding) en kleding uit.

Breid je omgeving uit door personages in de herberg te kopen of taken uit te voeren. Zorg dat er voldoende personen beschikbaar zijn en verspreid hun rollen in het team voor een betere machtsbalans. De eerste rij neemt de hoofdgolf van agressors, de tweede vernietigt actief de vijand en de derde - handelt met magie. Bestudeer de eigenschappen van je ondergeschikten en vind op basis van hun kenmerken de juiste plaats in de rangen.

gevechten worden vergezeld door magische speciale effecten. Alles gebeurt snel, dynamisch en de verandering van landschappen vindt plaats door de beweging van krijgers tussen werelden. Helden bliksem vliegen over het veld, het stokje doorgeven in het offensief of verdediging. Gevallen strijders achter hen laten bloedige sporen na en soms laten ze artefacten achter: zanpako-zwaarden, zakjes met zilver, 'riemen van gulle zielen'.

Doe wat geld om nuttige dingen in de winkel te kopen, zodat je sneller kunt winnen en je leven kunt beschermen. Het assortiment wordt geleidelijk geopend, omdat we de ervaring en het aantal voltooide taken vergroten.

aantrekkelijke facetten van de game

Volgens het verhaal is de

Shini Game iPlayer niet ver verwijderd van de originele bron, die de fans van het origineel kan plezieren. Voordat de spelers kleurrijk, divers en grootschalig verschijnen, met duidelijk opgespoorde, driedimensionale en coherente grafische weergaven. Cartoon-afbeeldingen bederven de indruk helemaal niet. Integendeel, het idee van de auteurs verdient de goedkeuring van gamers, die een extra parel aan de persoonlijke verzameling anime-spellen kunnen toevoegen.

Het browser-speelgoed stelt je in staat om te communiceren met echte mensen door middel van virtuele personages, wat veldslagen omzet in een competitie van logica, snelheid, tactisch denken. Het is ook leuk dat elke dag die wordt doorgebracht in het spel een nieuwe prijs met zich meebrengt.

 

Shini-spel