Bladwijzers

Shogun: Total War

Alternatieve namen: Shogun: Total War

Shogun: Total War - turn-based computer spel, met een globale strategie. Het is deze eerste release games, gestart voor de ontwikkeling van de populaire videogame-serie Total War. Het bedrijf heeft ontwikkeld en bracht een game bedrijf al geïnvesteerd in het spel en alle krachten van de ziel dan gewenst haar erkenning. Spel Shogun: Total War aan de verwachtingen voldaan, omdat op het moment dat het heeft vele gebruikers en fans. U kunt een van hen, en je zult er geen spijt.

Door het lezen van deze review en kijken naar het spel Shogun: Total War video en onderzocht screenshots, kunt u de site bezoeken en te spelen Shogun: Total War downloaden. Hier komt u te helpen programma beschikbaar op uw computer.

The Game Shogun : Totaal War spelen betekent dit dat uw tactische gevechten in real time. en terwijl je draait een van de grootste clans van het feodale Japan. Game gebeurtenissen zich ontvouwen Sengoku-Jidai, die valt op het begin van 1530. Je belangrijkste doel in het spel - het beheersen clan tijdens het uitvoeren van militaire operaties om de titel van Shogun bereiken.

Elke clan heeft een groot deel van het grondgebied van de Staat van Japan, die op dat moment onder de dreiging van scheiding en aangrenzende Ostrava.

De game bevat uw keuze van deze zeven clans: Shimazu, Mori, Oda, Imagawa, Takeda, Hojo, Uesugi.

Ook in het spel Shogun : Totaal War gepresenteerd dergelijke tekens zijn in staat om geheime operaties op de strategische kaart uit te voeren. Ze zijn agenten genoemd, ze zijn:

  • Afgezant;
  • Shinobi;
  • Ninja;
  • Geisha;
  • Priest - katholiek.

Emissary - zonder weerstand kunnen bewegen door vijandelijk gebied. Verantwoordelijk voor de diplomatieke betrekkingen tussen de clans. Zwak voor de ninja's en geisha's.

Shinobi - is een spion. Gemakkelijk beweegt op vijanden en het terrein verslagen bewegingen van legers en alle ongevallen. Zwak voor de ninja's en geisha's. Kan worden uitgevoerd.

Ninja - dit soort moordenaar. Het doel is vooral de hogere rangen. Kwetsbaar voor andere ninja's en geisha's. Kan worden uitgevoerd als in vijandelijk gebied. Als de taak niet automatisch sterven.

Geisha - een professionele moordenaar. Combineert de mogelijkheden en Shinobi Ninja. Zelfs als het niet een zoektocht, is het nog steeds niet zichtbaar, en niet sterven. Zwak voor de ninja en geisha. Maar in het geval nindzyay hebben een kans om te overleven, en niet van de slagen van een Geisha.

Priest - Katholiek - vermindert de loyaliteit van vijandelijk gebied provincies. Terwijl het verhogen van het op zijn grondgebied. Kan worden beïnvloed ninja of geisha.

Met behulp van deze helden kunnen bereiken van uw doelen sneller.

Game Total War Shogun in goede kwaliteit graphics, niet mogelijk met de beste kwaliteit van detail. Muziek, die niet minder belangrijk voor de gameplay, heeft ook een goede vorm.

U kunt Total War Shogun downloaden en geen tijd verspillen en leiden een leger om de strijd voor de erkenning van je clan beginnen. En vergeet niet om het spel te raadplegen Shogun: Total War vrienden.

Good luck gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more