Bladwijzers

Silent Hunter 5

Alternatieve namen: Silent Hunter 5

Systeemvereisten:

Processor: Intel Core 2 Duo 3. 0G GHz

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 10 GB

Silent Hunter 5 - simulator zeeslagen, waar de speler krijgt de kans om te voelen als kapitein onderwatergevechten vaartuig. Het vijfde deel van de beroemde serie, genaamd Silent Hunter 5 is beroemd als zijn voorganger, de drie belangrijkste componenten - de aanwezigheid van een volledig hersteld aan de hand van echte monsters van de Duitse onderzeeër vloot, de ruimste omvang van het optreden, evenals volle gewicht geypleya inherent enige echte simulator. Spel Silent Hunter 5 is rekening gehouden met alle mogelijke factoren die kapitein van de onderzeeër nodig waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. De meeste van de tijd die u moet betalen voor het scannen van onderwater diepte op zoek naar een potentiële vijand en probeer te kijken op het oppervlak oorlogsschepen van de vijandelijke vloot, zo snel torpedo aanval om het op de bodem zetten.

Wandelen door de compartimenten

Spel Silent Hunter 5 heeft de mogelijkheid om persoonlijk de acties van uw bemanning te observeren. Deze optie is beschikbaar, te beginnen met het derde deel, echter niet alle hoeken van uw onderzeeër waren beschikbaar voor het bekijken. Nu bent u in de rol van kapitein zelf kunt wandelen door de compartimenten van het schip en zien voor zichzelf het moreel van uw bemanning als ze bereid zijn voor een op handen zijnde aanval, als er geen vermoeidheid of ontevredenheid. Spel Silent Hunter 5 zal zelfs kleine laten dialogen voeren met leden van het team, waar je kunt leren in een eenvoudig gesprek over de gezondheid van zijn vrouw matrozen, brieven van geliefde, en zo etc. Maar dit is niet een entertainment van de belangrijkste in het spel en het hele schip kan overgaan van de torpedo kamer naar de staart kan een paar minuten, en onderwerpen voor de communicatie met de matrozen en officieren snel beginnen te storen, dus de focus ligt direct aan het beheer van het schip en de uitvoering van zijn opdracht Fleet problemen.

Coherence

In Silent Hunter 5 zal een belangrijke rol, niet alleen de relaties binnen het team, maar ook de persoonlijke kwaliteiten van elk van de bemanningsleden te spelen. Silent Hunter 5 spel geeft je de mogelijkheid om direct orders te geven aan elk lid van het team, maar de lijst ook bekijken in een speciale set van de sterke punten van elk van de officieren en manschappen. Zeilers torpedo compartiment gaat sneller, sneller manoeuvres mechanica en akoestiek te voeren op een grotere afstand kan een potentieel doelwit te identificeren. Voor de ontwikkeling van deze functies zal moeten speciale bril die Silent Hunter 5 wordt toegekend voor de succesvolle uitvoering van hun taken als kapitein voor actie en uitvoering van de taken van de missie te maken.

Korte

Onderwerp campagne zal beginnen voor u in september 1939, een dag na het begin van de Tweede Wereldoorlog. De belangrijkste held van het verhaal zal zijn luitenant Oscar Entvikler. Eerste missie van het spel zal voor u een proloog, training en het verhaal van de eerste dagen van de oorlog een grote onderwater confrontatie. Vervolgens kunt verwachten ernstige gevechten weekdagen de onderzeeër kapitein van de Duitse marine, waar u gevechtspatrouilles zal uitvoeren, om konvooien met apparatuur vallen, weerstaan ​​onderzeeërs bondgenoten. In een grote verscheidenheid van game-instellingen, waar je jezelf kunt verbinden talrijke besturingsmogelijkheden, het vertalen van manuele naar de automatische modus.

 

Computer spel Silent Hunter 5