Bladwijzers

SilkRoad Online

Alternatieve namen: Silk Road Online

Vertegenwoordigt u online multiplayer role-playing game die je terug zal nemen in de dagen van het oude China, het Midden-Oosten en Europa. Dit is Silkroad Online spel waar de Grote Zijderoute is een verbindingsstuk tussen de werelden van Azië en Europa. Je hebt de kans om je avonturen bij te dragen aan tierelantijntje Silk Road.

Online spel silkroad nodig downloaden en installeren van het spel op je computer. Ga hiervoor als volgt te werk:

1. In de main game site, downloaden het spel downloader (3. 2 megabytes)

2. Vervolgens voert u het gedownloade bestand en uw Game Center te openen.

3. Daar selecteert u "Mijn Games", waar u kunt beginnen met het downloaden van het spel silkroad.

4. Daarna voert u het downloaden bestand downloaden door te brengen het installeren van het spel. Bij de lancering van het spel, zal je automatisch verbinding maken met de game server.

Om te duiken in de wereld van avontuur silkroad spelen in het, moet uw computer aan de volgende minimale vereisten:

Processor: Pentium 3 800 MHz of hoger

Geheugen: 256 MB

Video-niveau: GeForce2 of ATI 9000

Geluid: DirectX 9 compatible. 0c kaart

Harde schijf: 4 GB of meer

Besturingssysteem: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista.

Vervolgens moet u worden doorgegeven silkroad eenvoudige registratie

1. In de "registratie" op de belangrijkste site van de game je het type van je karakter (handelaar, jager of dief) opgeven

2. Voer uw nieuwe gebruikersnaam (de naam die je leert op de game server)

3. Nieuwe bevestiging van het wachtwoord. Geef ook een geheime vraag (de meisjesnaam van je moeder, enz. ) En het antwoord, voor het geval u uw wachtwoord vergeet.

4. E-mail

Vervolgens moet u zich akkoord met de regels van het spel te bevestigen. Al deze gegevens worden verzonden als een verzoek tot inschrijving. Na enige tijd op uw bevestigings e-mail wordt geleverd met een link naar je profiel in het spel, dan kunnen we aannemen dat de registratie in het spel Silkroad afgewerkt.

Momenteel Silkroad online spel bevat 2 races: Europeanen en Chinezen.

Europese race. Speel het spel silkroad online voor de Europese wedstrijd kan met behulp van zes character classes: warrior, mage, tovenaar, bard, een priester en een rover. Elke klas is uniek en heeft speciale functies in het spel. Europese wedstrijd is volledig gericht op het spel groep die compenseert voor individuele spelers zwakte. Elke klas in de groep hebben hun eigen taken die overeenkomen met zijn capaciteiten.

Chinese ras.

Chinese ras sluit niet uit dat individuele routes en gewapend met een verscheidenheid aan wapens: zwaard, boog, speer. Ontwikkeling van vaardigheid in een bepaald wapen kan de speler om het te combineren met andere soorten en de ontwikkeling van een unieke tak volgen. Spelen als het karakter van het Chinese ras, kunt u uw personage alleen te ontwikkelen, zonder de hulp van de groep.

Silk Road Online spel wordt regelmatig bijgewerkt, en silkroad online wereld verandert. Dus misschien de opkomst van nieuwe rassen, personages en klassen.

Zoals hierboven vermeld, tijdens de registratie, zal u een beroep kiezen

Waarvoor u bent uitgenodigd om te spelen in de voorbereiding van silkroad level 20. Drie van hen: Merchant, Hunter, Rogue.

Merchant. Om het spel online silkroad spelen voor handelaren na het krijgen van level 20 ga naar het Gilde van Merchants. Deelnemen aan het gilde u een alias en nieuwe kleren koopman maken. Na deze lening organisatorische kwesties: kopen vrachtwagens, maak een groep met andere handelaren en jagers aan de caravan, aankoop goederen beter te beschermen en rijd naar andere steden voor koopjesjacht.

Hunter. Hunter's taak is om de caravans te beschermen tegen aanvallen van bandieten en monsters. Hiervoor krijgt hij een percentage van de omzet handelaren. U kunt een jager na het krijgen van level 20 te worden, sloot de Hunter Guild en georganiseerde groepen (caravan) met handelaren en andere jagers.

Rogue. Na de toetreding tot een gilde level 20 Outlaw je tot de weg van avontuur, waar om te overleven je moet doen plunderingen passeren caravans creëren van een bende met andere dieven. Moet op zijn hoede voor jagers die een beloning ontvangen voor uw hoofd.

Silkroad online game (Silk Road) - de creatie van het Koreaanse bedrijf Joymax, die dankzij haar uiterlijke schoonheid en interactiviteit van de wereld zal veeg je neus veel online games in hetzelfde genre. U kunt een personage creëren is individueel en onafhankelijk van het spel. Het enige dat telt is uw game-omgeving en uw oplossingen. Registreer silkroad dompelen je onder in de wereld van de reis op de oude wereld megasteden (Bagdad, Constantinopel, Damascus), evenals andere ongekende magische stad. Het is een wereld van avontuur voor gamers die reizen uit heel Azië, Amerika en Europa. Ga met ze mee!

Avonturen in de wereld Zijderoute online voor u klaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more