Bladwijzers

SimCity 4

Alternatieve namen: SimCity 4

Processor: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Videokaart: Direct3D 7

SimCity 4 - populaire stedenbouwkundige simulator, die in een van de meest duurzame strategische feuilletons in de pc-markt de vierde werd. SimCity 4 games hebben een lange lijst van mogelijkheden waar de speler beschikbaar terravorming naar een meer geschikte platform voor het bouwen van je stad of het unieke landschap dat je stad onderscheidt van alle anderen. In SimCity 4, kunt u de stad te verdelen over speciale profielen en vormen ruimten - woongebieden, business centra, industriële gebieden en zorgen voor sociale zekerheid, het transport en het nut voor de inwoners van uw gemeente.

Game Modes

Zoals in vorige afleveringen van de serie spel SimCity 4 kan verschillende wijzen van overdracht, hebben gemeenschappelijke kenmerken, maar heel andere lijst met voorzieningen voor mindervaliden. De hele gameplay in SimCity 4 is verdeeld in drie grote fasen - god mode, mode burgemeester en Sim-modus. In SimCity 4 god modus kunt u terrein landoppervlak, waar het uw stad, de bergen zal bouwen en vergelijk rechtop bos terug en laat uitlekken de rivier veranderen. Na het vormen van de site voor uw metropool en afwikkeling grenzen met de buren, zult u in staat om de bouw te beginnen in de modus van de burgemeester. Anytime Simcity spel zal u toelaten om rond je stad lopen als individueel burger, die zal moeten om een ​​teken, een sim die in uw stad zal wonen en te genieten van alle voordelen die u hebt gemaakt te creëren.

Gebouwen in SimCity

De keuze van de speler is er een breed overzicht van de gebouwen van verschillende tijdperken en bouwstijlen en een echte kenner zal hier te vinden en de art deco en neo-romaanse stijl, en zelfs de Amerikaanse ambachtelijke stijl. Bovendien, hier kunt u vele beroemde gebouwen van grote steden in de wereld, zoals San Francisco of Los Angeles te vinden. Allemaal met een verbluffende nauwkeurigheid in driedimensionale modellen, die het eerste gebruik van driedimensionale graphics in games van de serie waren. Grafische systeem maakt het mogelijk de structuur zo dicht mogelijk bij je stad te vergroten en hen te overwegen in detail, en om dat te doen is het mogelijk niet alleen overdag, maar 's nachts, wanneer het uiterlijk van je stad vol met glitter verlichting en reclame borden die echt onbeschrijfelijk kijken. Al deze visuele diversiteit verzadigde atmosfeer van de grote stad zal worden aangevuld wonder precies overeenkwam met de muziek en sound tracks, waar de rust en ontspannen naar muziek die je de geluiden van je leven metropool horen.

 

Computerspel SimCity 4